Bogdanović: "Nisam još odlučio o odlasku u NBA, zavisi od nekoliko faktora"

Autor: Pavle Knežević
sreda 21.06.2017.
15:42
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih evropskih igrača nije još odlučio da li će ove godine otići u NBA. Na pripreme reprezentacije dolazi.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Jedan od najboljih košarkaša Evrope Bogdan Bogdanović još nije odlučio da li će otići u NBA, a ta odluka, kako kaže, zavisi od mnogo faktora.

"Kad sam odlazio u Fenerbahče, odlazio sam ciljem da odem u NBA. Sad, da li će se to desiti ove godine, da li sledeće, da li za pet - videćemo. Nisam još odlučio. Svakog leta sam odlučivao, tako da ću i ovog. Zavisi od mnogo faktora. Ne mogu da kažem da su samo finansije ili samo igra, minuti. Sve zajedno", rekao je Bogdanović novinarima u Beogradu.

Navijači Fenerbahčea napravili emotivni video snimak u kome pozivaju Bogdana da ostane u klubu.

"To je bilo i prošle godine, ne na ovom nivou, naravno. Navijači Fenera su neverovatni i sigurno da im posle ove sezone i svih ovih uspeha nije svejedno. Nije ni meni. Kažu da je najbolje da se ode kad je najlepše. Tako sam otišao iz Partizana, ali sada se ne zna", rekao je Bogdanović.

Srpski reprezentativac je odmah posle osvajanja titule evropskog prvaka igrao turski plej-of, u kome je osvojio titulu i postao MVP finala.

"Iskreno, nisam ni imao vremena da proslavim titulu prvaka Evrope. Odmah sam otišao na turski plej-of i koncentrisao se na to, nisam stigao da proslavim, ali biće vremena. Fenomenalno se osećam, tu noć, taj dan. Osećam se kao šampion Evrope, to je najveći uspeh", rekao je Bogdanović.

Sledi odmor, a 20. jula počinje okupljanje reprezentacije.

"Nisam stigao da razmišljam o reprezentaciji, nisam imao vremena, iskreno. Samo se nadam da ćemo se okupiti u najjačem sastavu. Ja dolazim, to znam", rekao je Bogdanović uz osmeh.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke