Bogdanović: "Momci zaslužuju Evroligu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.01.2015.
21:17
Izvor: Sportske.net

Sada već bivši košarkaš Partizana Luka Bogdanović tvrdi da crno-beli imaju kvalitet za povratak na najveću pozornicu što svojim dosadašnjim saigračima želi od srca.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS ostao je u ponedeljak bez Luke Bogdanovića koji je iskoristio prednost otvorenog ugovora i prihvatio unosnu ponudu koja je stigla iz Kneževine Andore.

"Sve se desilo brzo. U nedelju smo razgovarali telefonom, u ponedeljak sam potpisao ugovor, a, evo, za koji dan ću debitovati" kaže dosadašnji član Partizana u razgovoru za "Novosti".

Luka odlazi u klub koji se bori za opstanak u ACB ligi a kao neko ko je ima iskustvo igranja u najkvalitetnijoj ligi Evrope Bogdanović se našao na meti Andore.

"Zadržali su trenera koji je poveo tim iz treće lige u elitu, što je dokaz o konstantnosti, ozbiljnosti. Cilj je da se, za početak, izbori opstanak. Trenutno smo na 15. mestu, ali optimista sam" ističe Bogdanović.

Iskusni košarkaš tvrdi da je mu je Partizan mnogo pomogao a svojim dosadašnjim saigračima želi povratak u Evroligu jer veruje da to zaslužuju svojim kvalitetom.

"Pošto sam znao da ću jednog dana otići, dobro je što je to sada, kada smo, posle nekih teških momenata, nanizali seriju pobeda ka putu prvog prolaznog cilja, polufinala plej-ofa. Verujem da momci mogu do onog najvažnijeg, plasmana u Evroligu, jer talentom i radom to zaslužuju" zaključuje Bogdanović.

Košarkaši Partizana NIS trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji na tabeli sa skorom 12-7 a u narednom kolu igraju protiv MZT-a u Skoplju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke