Bogdanovi utisci sa drafta: ''Kakav osećaj, 'odsekle' mi se noge...''

Autor: Beta Beta
nedelja 29.06.2014.
19:58
Izvor: Beta

U razgovoru sa novinarima posle današnjeg oproštajnog meča Dušana Kecmana u ''Pioniru'', Bogdan Bogdanović otkrio i svoje impresije sa NBA drafta na kome je učestvovao pre par dana.

Beta/AP Photo/Kathy Willens
Beta/AP Photo/Kathy Willens

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović rekao je danas da mu je izbor na draftu za NBA najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri.

"Ovo je najveći uspeh u mojoj karijeri do sada. Osećaj je stvarno neverovatan. Odsekle su mi se noge kad su me prozvali, nisam očekivao. Video sam kamere jer se uvek skupe ranije. Pogledao sam iza sebe i video još par igrača i kad su me prozvali nisam mogao da verujem", rekao je Bogdanović novinarima u Beogradu.

On je danas učestvovao u oproštajnom meču Dušana Kecmana, na koji je došao direktno sa drafta, na kome je izabran kao 27. u prvom krugu. Bogdanović nije mogao da kaže gde će nastaviti karijeru.

"Ne pitam se samo ja. Ja da hoću, odmah bih otišao u NBA. Generalni menadžer Feniksa Rajan Mekdonou mi je rekao da bi najbolje bilo da ostanem u Evropi još dve sezone i da tamo dođem kao neko ko ima reputaciju i autoritet. Kad si mlad u SAD, prednost imaju američki igrači i oni koji su birani pre tebe. Ne sumnjam da bih se izborio, ali bi oni imali prednost", rekao je Bogdanović.

On je prošle sezone proglašen za najboljeg mladog igrača Evrolige, a bio je i najkorisniji igrač (MVP) finala Superlige Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke