Bogdan u Madridu sreo fudbalskog idola!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.05.2015.
19:31
Izvor: Sportske.net

Ukoliko se sećate koga je Bogdan Bogdanović okarakterisao kao jednog od najboljih fudbalera ikada neće vam biti teško da "na prvu" pogodite koga je srpski internacionalac upoznao u Madridu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Srpski internacionalac Bogdan Bogdanović doputovao je u utorak u Madrid sa ekipom Fenerbahče Ulkera koja će za vikend nastupiti na fajnal-foru Evrolige.

Već prvog dana boravka u španskoj prestonici Bogdanu Bogdanoviću se ispunio san pošto je u lobiju hotela u kojem su igrači Fenera smešteni sreo legendu Arsenala Tijerija Anrija.

Ukoliko ste u prošlosti imali prilike da čitate o tome ko su fudbalski idoli Bogdana Bogdanovića sigurno se sećate da je nekadašnjeg asa francuske reprezentacije označio kao najboljeg na svetu.

Četiri dana pre početka evroligaškog fajnal-fora Bogdan je dobio priliku da se fotografiše sa svojim idolom a evo kako je prokomentarisao sliku koju je postavio na "Instagram".

"Upravo sam ga sreo u lobiju hotela u kojem smo smešteni... Podsetio me je na vreme kada sam igrao PES na svom računaru. Deluje mi da bi ponovo mogao na teren, u sjajnoj je formi" napisao je Bogdanović.

Legendarni francuski internacionalac povukao se sa terena krajem prošle godine a trenutno radi kao specijalni komentator na televiziji "Skaj Sports" koja ga je poslala u Madrid na revanš susret polufinala Lige šampiona između Reala i Juventusa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke