Bogdan se setio dana kad je rešetao u dresu Partizana

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.04.2017.
23:14
Izvor: Sportske.net

Nakon još jedne maestralne partije u Atini Bogdan Bogdanović je uzeo u usta svoj bivši klub i setio se dana kada je rešetao u crno-belom dresu.

Epa/Sergey Dolzhenko
Epa/Sergey Dolzhenko

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović predvodio je večeras Fenerbahče do drugog trijumfa nad Panatinaikosomu četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Evrolige.

Bivši košarkaš Partizana postigao je 25 poena, upisao osam skokova i šest asistencija, a kao najbolji pojedinac na utakmici morao je da iznese svoje utiske pred kamerama.

"Bio je zaista težak meč, na jedan posed, Kej Si Rivers je promašio važnu trojku za vođstvo, a ja sam u finišu dva puta izgubio loptu. To je košarka, to je utakmica, nekad pobedite, nekad izgubite" kazao je Bogdanović.

Prvotimac istanbulskog sastava priznao je da ga je atmosfera u "OAKA Areni" podsetila na vreme kada je nosio dres Partizana.

"Ova atmosfera me podseća na period kada sam igrao za Partizan. Bučna publika, neverovatno... Teško je igrati ovakve utakmice, ali još nije gotovo. Izgubili su dve utakmice, to može da se dogodi svima i miramo da ostanemo mirni" zaključio je Bogdanović.

Bek Fenerbahčea nije želeo da komentariše svoj nastup već je pohvalio učinak ekipe i poručio da je ponosan na saigrače.

Treći meč četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige između Fenerbahčea i Panatinaikosa na programu je 25. aprila.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke