Bogdan se oglasio zbog Divčeve izjave

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.03.2017.
12:35
Izvor: Sportske.net

Generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac saopštio je da će se Bogdan Bogdanović priključiti "Kraljevima" što je dovelo do rekacije srpskog internacionalca.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Bivši košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović viđen je kao novi član Sakramento Kingsa od naredne sezone, pošto je generalni menadžer ove NBA franšize Vlade Divac javno govorio o dolasku srpskog internacionalca.

Košarkaš Fenerbahčea tim povodom se oglasio na svom "Tviteru" i objasnio kako je čast kada košarkaška legenda poput Vlada Divca govori u superlativima o vama, ali da je još uvek rano za priče o odlasku u NBA.

"Želim da prokomentarišem poslednje medijske navode vezane za mene i Sakramento Kingse pošto dobijam veliki broj pitanja navijača koji se interesuju za moju budućnost" napisao je Bogdanović.

Srpski internacionalac je prethodnog leta imao mogućnost da ode "preko bare" i zaigra za Finiks koji ga je draftovao 2014. godine, ali je odbio ponudu jer mu je nuđena mala zarada po ruki-skali.

U međuvremenu su Finiks Sansi prosledili Sakramentu prava na Bogdana Bogdanovića i očito je da Vlade Divac želi sunarodnika u timu. Ipak, priče o prelasku u Sakramento moraće da sačekaju kraj sezone.

"Priilegija je i čast kada Vlade Divac govori u superlativu o meni kao košarkašu. On je srpska košarkaška legenda. Ipak, želim da budem jasan, neću razmatrati selidbu u NBA ili praviti odluku o svojoj budućnosti pre nego što završim sezonu sa Fenerbahčeom" dodao je srpski košarkaš.

Bek turskog šampiona želi da ostvari zacrtane ciljeve sa Fenerbahčeom, a jasno je da je titula u Evroligi prioritet.

"Uvek živim u sadašnjosti i volim što igram za Fenerbahče. Fokusiran sam isključivo na to da pomognem Fenerbahčeu da ostvari ciljeve koje smo postavili kao tim. Sada možemo da se fokusiramo na večerašnji duel sa Žalgirisom" zaključio je Bogdan.

Fenerbahče večeras ide u goste Žalgirisu u okviru 24. kola Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke