Bogdan otkrio zašto je oduševljen novim formatom Evrolige

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.10.2016.
12:01
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Bogdan Bogdanović otvorio je blog na zvaničnom sajtu Evrolige i u prvom tekstu podelio svoje utiske o novom formatu takmičenja ali i pojedine detalje koji nisu usko vezani za košarku.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović ušao je u treću godinu ugovora sa turskom Fenerbahčeom sa kojim je u prethodne dve sezone stigao do tri trofeja i plasmana na fajnal-for Evrolige.

Uoči početka nove evroligaške sezone srpski internacionalac je otvorio i blog na zvaničnom sajtu elitnog takmičenja u kojem će u buduće iznositi svoje impresije vezane za samu igru ali i mnoge druge interesantne stvari vezane za dešavanja van terena.

U svom prvom blogu na sajtu Evrolige Bogdan Bogdanović je pisao o očekivanjima od nove sezone, komentarisao je novi format takmičenja i otkrio šta je prvo gledao kada je izašao kalendar utakmica.

"Želim da počnem ovaj blog tako što ću progovoriti o novom formatu. Pre svega, biće dobro za navijače što će moći da gledaju najbolje timove u Evropi, svake nedelje igra se mnogo sjajnih mečeva koji će biti interesantni za praćenje" napisao je Bogdanović.

Novi format Evrolige podrazumeva da se prva faza takmičenja igra po ligaškom sistemu u kojem svaki klub treba da odigra po dva meča sa svim ostalim učesnicima.

"Biće jako interesantno posetiti i videti sve te gradove. Naravno, Beograd je grad u koji uvek želim da odem. Prva stvar koju sam uradio kada je izašao kalendar takmičenja bila je traženje datuma kada gostujemo u Beogradu (12. januar). Beograd je moj rodni grad i uvek je sjajno vratiti se u svoju zemlju. Jako sam uzbuđen što ću ponovo imati priliku da igram u Beogradu" napisao je Bogdanović.

Pored priče o gostovanju Crvenoj zvezdi mts Bogdan Bogdanović je pisao o igranju evroligaškog fantazija, zatim o prvom meču sa Bambergom u novoj sezoni ali i o tome kako će ovoga puta Fenerbahče pokušati da ide do kraja i osvoji trofej.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke