Bogdan otkrio svoj sledeći cilj!

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 05.09.2016.
17:01
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Reprezentativac Srbije veruje da u predstojećoj sezoni njegov Fenerbahče može da ode još jedan korak dalje u odnosu na prethodnu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Fener je prošle sezone ostvario najveći uspeh u svojoj istoriji stigavši do finala fajnal-fora Evrolige održanog u Berlinu, gde je u veoma dramatičnom meču poražen od moskovskog CSKA.

U izjavi koju je dao za 'Sportski Žurnal' Bogdan Bogdanović je rekao da je trofej Evrolige njegov naredni cilj.

"Svakog dana sam sve motivisaniji, ne razmisljam da sam završio san, iako je veliki uspeh srebro u Riju. Sebi stalno postavljam nove ciljeve, a to je da osvojim Evroligu sa Fenerbahčeom. Znam da neće biti lako, mnogi vide CSKA i nas kao favorite, ali dugačak je put." rekao je Bogdanović.

Bek reprezentacije Srbije je i dalje pod utiskom sa Olimpijskih igara u Riju, odakle se vratio sa srebrnom medaljom.

"Iz dana u dan nam prilaze ljudi, čestitaju, hoće da se slikaju, organizuju se sjajni dočeci i to je fenomenalno. Zbog svega toga se i bavimo košarkom, to je naša najveća motivacija. Bio je neverovatan osećaj i euforija... Amerikanci su bili ubedljivi u finalu, ali smo napredovali i izgubili manjom razlikom u odnosu na finale u Španiji"
izjavio je Bogdan.

Ne krije da mu je sad da jednog dana zaigra u NBA ligi. Ovog leta pravo ne njega preuzeli su Sakramento Kingsi, od Finiks Sansa koji su ga izabrali na draftu.

"Ne volim da žurim i razmišljam mnogo unapred, već da idem polako. Čeka me naporna sezona u Fenerbahčeu i želim na nju da se fokusiram, a potom ću videti." zaključio je Bogdanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
papaja
Tuesday, 06.09.2016
07:33

Ne shvatam cemu dislajkovi,pa covjek puni trice u nekim nebitnom utakmicama kad vec vodimo 20 raz ilo za fener...A kad su najbitnije utakmice on pobaci..

avatar
Monday, 05.09.2016
18:08

Za pocetak mogao bi semi da postavis cilj jedno finale da odigras dobro...

avatar
MAX-BET Tips
Monday, 05.09.2016
17:37

Bogdan s 30 % sut jeza sadaprosecanigrac

avatar
papaja
Monday, 05.09.2016
17:30

Hahha mnogo je manja razlika nego prosli put...jos ds si yi ubacio neku tricu od 34 suta