Bogdan otkrio ko su mu bili uzori

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.03.2017.
11:42
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Bogdan Bogdanović dotakao se različitih tema u svom najnovijem evroligaškom blogu, a u sklopu najave duela sa Žalgirisom pomenuo je i uzore iz detinjstva.

twitter.com/FBBasketbol
twitter.com/FBBasketbol

Povezane vesti

Košarkaši Fenerbahčea nastavljaju takmičenje u Evroligi duelom sa Žalgirisom u Kaunasu uoči kojeg se oglasio i Bogdan Bogdanović putem svog bloga.

Različite teme obradio je Bogdan u svom najnovijem evroligaškom blogu, a jedna od njih tiče se legendarnih košarkaša koje je u detinjstvu doživljavao kao uzore.

Pominjući trenera Žalgirisa Šarunasa Jasikevičijusa srpski internacionalac je istakao da Litvanac spada u grupu igrača u čijim je partijama uživao kao klinac.

"On je jedan od evropskih igrača koje sam pratio tokom odrastanja. Bili su tu, pored njega, Dimitris Dijamantidis i Dejan Bodiroga. To su trojica igrača koje sam gledao kao mali" napisao je Bogdanović.

Bogdan je naglasio sa su mu najveći uzori bili srpski košarkaši ali da je pratio Šarunasa Jasikevičijusa, Dimitrisa Dijamantidisa, Huana Karlosa Navara i Ramunasa Šiškauskasa.

Među temama koje je Bogdan Bogdanović obradio u svom novom blogu našla se i ona vezana za dokumentarni film o Vasilisu Spanulisu o kojem se Srbin pohvalno izrazio.

Zašto je Bogdanović bio oduševljen dokumentarcem o Vasilisu Spanulisu najbolje ćete uvideti ukoliko pogledate film.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke