Bogdan o "Grobarima": "To je ljubav, bićemo ponovo zajedno!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.07.2014.
13:03
Izvor: Sportske.net

Govoreći o odnosu koji je razvio sa navijačima Partizana za prethodne četiri godine, Bogdan Bogdanović ga je opisao kao ljubav kojoj je suđeno da u budućnosti ponovo procveta kada se vrati u Humsku.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Partizanova srećna trinaestica zvanično je napustila klub u petak, 11. jula 2014. godine, kada je Fenerbahče na zvaničnom sajtu objavio da je kompletirao transfer Bogdana Bogdanovića u svoje redove.

Za četiri sezone u Partizanu Bogdan je prošao put od momka na marginama do prve zvezde tima u konkurenciji igrača kakvi su Terens Kinsi i Saša Pavlović.

Isključivo zahvaljujući svojim košarkaškim umećima i ljudskim kvalitetima Bogdanović je postao i miljenik navijača koji su stali na njegovu stranu u situaciji kada je legenda kluba Duško Vujošević fizički nasrnuo na Bogdana.

Zbog toga, ali i svega lepog što su navijači i Bogdanović priređivali jedni drugima tokom prethodnih godina, ne čudi kada reprezentativni bek kaže da je čekajući transfer u Fener neretko gledao snimke proslave pobeda sa navijačima.

"Za prethodne četiri sezone baš sam se vezao za njih. Bili su uz mene i u lepim i u teškim momentima. Uvek su me bodrili. U ovom nekom 'vakuumu', dok se čekalo gde ću nastaviti karijeru, znao sam da pregledam klipove sa naših utakmica" priznaje Bogdanović u intervjuu za "Novosti".

Svi se dobro sećaju momenata nakon pobede nad Makabijem u "Areni" kada je Bogdanović na terenu pokazao koliku petlju ima a tokom proslave pobede koliko mu je srce i ljubav prema navijačima.

Dvojica dečaka suzama su zalila pobedu nad Makabijem u zagrljaju Bogdana Bogdanovića a ovaj im je za uzvrat obećao i poklonio dresove i sa njima stvorio neraskidivo prijateljstvo.

"To je ljubav. Iz ljubavi i emocija rađa se košarka..." kaže Bogdanović uz poruku "Grobarima",

"Bićemo jednog dana ponovo zajedno..."

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke