Bogdan: "Korak po korak ka fajnal-foru!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.07.2014.
19:50
Izvor: Sportske.net

Dosadašnji član KK Partizan u petak je ozvaničio četvorogodišnju saradnju sa Fenerbahče Ulkerom a nakon potpisivanja ugovora i promocije podelio je i svoje prve utiske sa tamošnjim medijima.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Reprezentativni bek Bogdan Bogdanović danas je postao novi član istanbulskog Fenerbahčea sa kojim je dogovorio saradnju na četiri godine sa opcijom da posle dve sezone produži u NBA Ligu.

Posle lekarskih pregleda, potpisivanja ugovora i fotografisanja u klupskim prostorijama Fenerbahčea Bogdanović je za klupski sajt istanbulskog kluba podelio i prve utiske.

"Srećan sam što sam postao deo tako velikog kluba kakav je Fenerbahče. Želim da nastavim da napredujem a to ću sigurno moći kroz saradnju sa Željkom Obradovićem i u klubu koji ima velike ambicije u svim takmičenjima" kazao je Bogdanović.

Dosadašnji bek Partizana imao je prilike da u prethodnoj sezoni igra protiv Fenerbahčea u Evroligi jer su crno-beli u prvoj fazi takmičenja igrali protiv šampiona Turske u grupi "A".

"Tokom prethodne sezone imao sam prilike da igram protiv Fenerbahčea. Dovođenjem novih igrača ekipa je dobila na dodatnom kvalitetu i nadam se da će ambicije kluba biti ostvarene u narednoj sezoni" dodao je Bogdanović.

Reprezentativac Srbije istakao je da navijači Fenera liče "Grobarima" u smislu vatrenosti i zrazio nadu da će i oni biti zadovoljni ovim transferom.

Za kraj, Bogdanović je izneo svoje prognoze za narednu evroligašku sezonu u koju će Fenerbahče početi u grupi "C", zajedno sa ekipama Barselone, Panatinaikosa, Armanija, Bajerna i Turova.

"Evroliga je uvek veliki izazov ali Fenerbahče ima visoke ciljeve. Želimo da se domognemo fajnal-fora ali moramo korak po korak na putu ostvarenja tog cilja" zaključio je Bogdanović.

U priloženim fotografijama možete pogledati kako je Bogdanović prošao preglede i obišao klupske prostorije.

Bogdan Bogdanovic

Bogdan Bogdanovic

Bogdan Bogdanovic

Bogdan Bogdanovic

Bogdan Bogdanovic

Bogdan Bogdanovic
FOTO: FENERBAHCE.ORG

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke