Bogdan i Kalina u elementu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.10.2015.
20:51
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Fenerbahčea pobedom su startovali u Evroligi a završnicu meča sa Bajernom iz Minhena obeležili su i sjajni potezi srpskih internacionalaca Bogdana Bogdanovića i Nikole Kalinića.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Srpski reprezentativci iz redova Fenerbahčea Bogdan Bogdanović i Nikola Kalinić proslavili su prvi trijumf u novoj evroligaškoj sezoni pošto je Fenerbahče u prvom kolu grupe "A" u Istanbulu savladao minhenski Bajern rezultatom 74:67.

Dugo su se izabranici Željka Obradovića mučili sa ekipom Svetislava Pešića a pitanje pobednika rešeno je tek u završnici poslednje deonice kada je domaćin prelomio meč.

Dvojica srpskih reprezentativaca iz redova istanbulskog sastava Bogdan Bogdanović i Nikola Kalinić ostvarili su gotovo identičan učinak. Obojica su upisali po osam poena, s tim što je Bogdan Bogdanović ostvario četiri skoka više od Kalinića koji je uhvatio dve lopte.

Važno je, međutim da su u završnici susreta, kada je bilo najvažnije, bivši prvotimci Partizana i Crvene zvezde odigrali na visikom nivou o čemu svedoče i njihovi odlični potezi koji se nalaze u prilogu.

Dok je Bogdan tukao dalekometnom paljbom, Kalina je zakucao Bajern i stavio tačku na trijumf Fenerbahčea.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke