Bogdan doneo trofej - Da li je bilo regularno?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.02.2016.
13:52
Izvor: Sportske.net

Trojkom u poslednjim sekundama finala turskog Kupa Bogdan Bogdanović je doneo trofej Fenerbahčeu ali je dva dana nakon slavlja Fenera postavljeno pitanje regularnosti tog pogotka.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Košarkaši Fenerbahčea savladali su Darušafaku u finalu turskog Kupa rezultatom 67:65, a najzaslužniji za trijumf i osvojeni trofej bio je srpski internacionalac Bogdan Bogdanović.

Sigurni smo da ste već videli trojku kojom je bivši košarkaš Partizana doneo trofej ekipi Željka Obradovića, a dva dana nakon finala pojavio se video koji dovodi u pitanje regularnost Fenerove pobede.

Trojka koju je Bogdan Bogdanović postigao nije sporna, tu je sve čisto kao suza, ali je diskutabilna odluka arbitara u situaciji koja je Feneru omogućila da dođe do pobedničkih poena.

Sporni detalj dogodio se pod košem Darušafake u momentu kada se Ekpe Judo borio za loptu sa dvojicom protivničkih igrača. Pogledajte snimak i sami procenite ko je poslednji igrao loptom pre no što je izašla u aut.

Sudije su odlučile da lopta pripadne Fenerbahčeu, a ono što se nakon toga dogodilo već vam je poznato, kao i većem delu Evrope koji je video kako Bogdan pogađa za trojku za trofej.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke