Bogdan Bogdanović o Zvezdinom ''sistemu''...

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.12.2016.
19:12
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Dan uoči utakmice jedanaestog kola Evrolige, srpski reprezentativac govorio o svom povratku na teren, ali i o Zvezdinim kvalitetima ove sezone.

twitter.com/FBBasketbol
twitter.com/FBBasketbol

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mts sutra će od 18:45h gostovati ekipi Fenerbahčea u Istanbulu, a domaći tim će i ovoga puta biti oslabljen neigranjem našeg reprezentativca Bogdana Bogdanovića.

Doduše, ni Zvezda neće biti kompletna, Luka Mitrović još uvek se oporavlja od povrede, manjih problema imao je i Stefan Jović, a najnovija informacija je da zdravstvene probleme ima i Marko Gudurić, koji nije ni otputovao u Istanbul.

Opširnije o tome čitajte OVDE, a kada je Bogdan Bogdanović u pitanju, on je o svom oporavku govorio za ''Blic'', potvrdivši pritom da ga sutra ne očekujemo na terenu.

''Skupljam energiju, miran sam, treniram koliko mogu, idem na terapije, bodrim saigrače. Sve ide svojim tokom, oporavljam se, uskoro se vraćam, biće to sve u redu'', izjavio je Bogdanović.

Pod upitnikom je i Pero Antić, ali Bogdan veruje da će on ipak nastupiti sutra protiv Zvezde.

Naravno, osvrnuo se i na kvalitete srpskog šampiona, pohvalivši ekipu Dejana Radonjića.

''Protiv Crvene zvezde je uvek teško i nezgodno. Biće jako teška utakmica za igru jer Zvezda igra dobro. Teško je dobiti bilo koju ekipu koja ima sistem, a svi znamo da Zvezda ima i te kakav sistem'', poručio je Bogdanović.

Podsetimo, posle deset odigranih kola, Zvezda ima skor od četiri pobede i šest poraza, a Fener je u vrhu tabele sa skorom 7-3.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 07.12.2016
22:21

ne brini Bogdane jošuvek oni imaju strah od tebe

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Thursday, 08.12.2016
01:48

Prosto ne znamo sta cemo

avatar
Wednesday, 07.12.2016
20:16

I kliknes na link i gore odmah vidis zvezda plus Idea:-D Cemu znaci navoda?

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 07.12.2016
23:37

Tome da si za ove tri godine doziveo da imas tolike komplekse od Zvezde da je to neverovatno. :)

avatar
Thursday, 08.12.2016
01:02

Tome da se imputira da je Bogdan rekao nesto sto nije rekao, a ja nisam zaradio nijedan kompleks od vas ni za mnogo vise godina, a za 3 godine sam mogao samo da vidim da imate dozivotne od nas.