Bogdan Bogdanović jači od povrede!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.09.2015.
20:21
Izvor: Sportske.net

Košarkaška reprezentacija Srbije odradila je u četvrtak prvi trening u Berlinu a dobra vest je ta da će Bogdan Bogdanović najverovatnije biti spreman za duel sa Španijom.

Sportske.net/BojanBrezovac
Sportske.net/BojanBrezovac

Povezane vesti

Najbolji srpski košarkaši odradili su u četvrtak prvi trening u dvorani koja će im biti dom u narednih deset dana. Izabranici Aleksandra Đorđevića imali su prilike da osete obruče u "Mercedes-Benz Areni" a novinarima je bilo dozvoljeno da prisustvuju završnici treninga.

Članovi stručnog štaba i košarkaši nisu davali izjave nakon prvog treninga u Berlinu ali nam je iz Berlina stigao važan podatak koji se tiče Bogdana Bogdanovića i stanja njegove povrede.

Najbolji mladi košarkaš Evrope odradio je ceo trening uprkos bolovima koje je osećao u leđima pa se očekuje da bude spreman za prvi meč na Eurobasketu koji Srbija igra u nedelju protiv selekcije Španije.

Povreda Bogdana Bogdanovića brinula je selektora Đorđevića u završnici priprema ali je sve izvesnije da će mladi košarkaš slediti "formulu" stratega "Orlova" koji je poručio da će bol biti sputavan injekcijama a sve u svrhu ostvarenja željenog rezultata.

Reprezentacija Srbije u petak će ponovo trenirati u "Mercedes-Benz Areni" a u subotu od 18 časova odigraće prvu utakmicu grupne faze Eurobasketa protiv selekcije Španije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke