Bogdan, Bjelica, Krle, Željko, Duda - Turska liga od sada na Sport klubu!

Autor: Beta Beta
petak 10.10.2014.
13:14
Izvor: Beta

Sport klub je dodatno pojačao svoju ponudu, na ovom kanalu od sada možete pratiti i mečeve turske košarkaške lige.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Sport klub, vodeći sportski kanal u regionu, pripremio je još jedno iznenadjenje ove sezone - ekskluzivno pravo prenosa utakmica atraktivne Turske košarkaške lige (TBL).

Tako će ljubitelji košarke moći da uživaju u starim i novim rivalstvima i majstorijama brojnih igrača i trenera sa ovih prostora, koji čine okosnicu TBL lige.

"Poznato je da se najbolji sport, pa sasmim tim i košarka, gleda iskljucivo na Sport klubu. Dobijanjem prava na prenose TBL lige potvrdjeno je da je Sport klub najgledaniji i najrespektibilniji sportski kanal u regionu. Time smo, praktično, zaokružili ponudu najbolje evropske i svetske košarke, jer pored ekskluzivnog prava na prenose utakmica NBA i Evrolige, na kanalima Sport kluba ćete moći da pratite i mnoge druge košarkaške lige poput italijanske, nemačke, regionalnih ABA i VTB lige. Turska liga je posebno zanimljiva za sve ljubitelje košarke, jer u njoj igraju desetine igrača sa prostora bivše Jugoslavije, a tu su i možda najbolji evropski treneri Duda Ivković, željko Obradović i Zoran Lukić.", izjavio je Nemanja Simeunović, direktor Sport kluba.

Prošlogodišnju titulu brani Fenerbahče, koji predvodi željko Obradović, a okosnicu tima čine naši asovi Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović.

Obradović i Dušan Ivković, inače kumovi, posle nezaboravnih okršaja na klupama Olimpijakosa i Panatinaikosa, "rat" nastavljaju u Istanbulu. Naime, popularni Duda, posle jednogodišnje pauze vratio se i u 71. godini će pokušati sa Efesom da povrati primat u Turskoj i konačno ostvari zapaženiji rezultat u Evroligi. Njemu će oslonac biti kapiten srpske reprezentacije Nenad Krstić, koji je došao iz CSKA.

U borbi za titulu treba još računati i na Galatasaraj, u kome igraju Vladimir Micov, pojačanje iz CSKA i Zoran Erceg i Banvit trenera Zorana Lukića, koji je tim preuzeo ovog leta, ovenčan istorijskim uspehom uvodjenjem ruskog tima Nižnji iz Novgoroda u Evroligu.

Nova sezona TLB lige počinje u subotu, 11. oktobra, utakmicom Galatasaraj - Usak, uz direktan prenos na SK 3 od 14 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke