Bobi: "Pobeda za kraj"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.04.2015.
18:05
Izvor: Sportske.net, euroleague.net

Najbolji pojedinac dosadašnjeg toka Evrolige Boban Marjanović smatra da bi trijumfom nad Panatinaikosom vicešampion Srbije na najbolji mogući način stavio tačku na učešće u elitnom takmičenju.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom ugostiće u četvrtak šampiona Grčke i višestrukog osvajača Evrolige u okviru poslednjeg kola TOP 16 faze elitnog evropskog takmičenja.

Za crveno-bele poslednja utakmica u grupi "E" neće imati rezultatski značaj pošto su još ranije izgubili šansu da se bore za mesto u četvrtfinalu, ali bi eventualnim trijumfom dokazali sopstveni kvalitet i pomogli Albi iz Berlina.

"Izuzetno smo motivisani da odigramo dobru utakmicu i ostvarimo pobedu nad tako kvalitetnim rivalom" počeo je izlaganje Boban Marjanović.

Centar vicešampiona Srbije imaće dovoljno motiva na sutrašnjoj utakmici jer bi novom sjajnom partijom potvrdio dominaciju u Evroligi na individualnom planu, ali skromni Marjanović veruje da bi pobeda bila dobra po ekipu.

"Nadam se trijumfu u sjajnoj atmosferi koju bi trebalo da naprave naši navijači. Tako bismo na najbolji mogući način stavili tačku na učešće u TOP 16 fazi" dodao je Marjanović.

Prvi međusobni susret u "OAKA Areni" završen je pobedom Panatinaikosa rezultatom 74:69.

"Svaka utakmica sa tako kvalitetnim rivalom predstavlja sjajnu priliku za dokazivanje i sticanje dragocenog iskustva" zaključio je centar crveno-belih.

Utakmica 14. kola TOP 16 faze Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Panatinaikosa biće odigrana u hali "Pionir" a početak je zakazan za 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke