Bobi o Zvezdi, Teu, Eurobasketu...

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.02.2017.
11:45
Izvor: Sportske.net

Bivši centar Crvene zvezde mt:s Boban Marjanović otkrio je da redovno prati utakmice crveno-belih i pored Zvezde govorio o šansama Miloša Teodosića u Evroligi, ali i o mogućnosti da narednog leta zaigra za Srbiju na Eurobasketu.

Epa/Erik S. Lesser
Epa/Erik S. Lesser

Povezane vesti

Srpski internacionalac iz redova Detroit Pistonsa Boban Marjanović i dalje redovno prati svoj bivši klub i tvrdi da je Zvezda u tekućoj sezoni napravila izvanredne rezultate u Evrogligi.

"Redovno pratim dešavanja u Evroligi. Imam dovoljno vremena zato što se utakmice igraju kada je ovde vreme ručka. Crvenu zvezdu pratim sve vreme. Nekada nisam u prilici da odgledam čitav meč ali ispratim najvažnije detalje" kazao je Bobi.

U razgovoru za specijalizovani košarkaški portal "Eurohoops" Bobi je istakao da crveno-beli igraju neverovatno i da je Dejan Radonjić uspeo da napravi sjajan posao.

"Zvezda igra neverovatno. Pobedili su sve najveće klubove u Evroligi i to ne sa pet poena, nego sa 10, 15 razlike. Jako je teško igrati protiv Zvezde na njenom terenu jer navijači daju dodatnu energiju timu, daju igračima krila. Počeli su da igraju sjajno i na gostovanjima, to je zasluga Dejana Radonjića koji je sposoban da napravi sjajan posao" rekao je Marjanović.

Kako se sve češće govori o mogućnosti da Miloš Teodosić na leto pređe u neki od NBA klubova, tako je i jedan od tema razgovora sa Bobijem bila vezana za to šta on misli o plejmejkeru CSKA.

"Može da igra gde god želi! Veliki je igrač, jako inteligentan. Njegova vizija je fenomenalna, ne dešava mu se da vas pomeša sa nekim drugim (smeh). Ovde mu je na raspolaganju mnogo opcija" poručio je centar Detroita.

Ljubitelji košarke u Srbiji sa nestrpljenjem iščekuju Eurobasket koji je na programu tokom predstojećeg leta, a Boban Marjanović je samo ponovio svoje dosadašnje poruke.

"Nadam se, nadam se da ću biti tamo. Ali zavisi od Saše Đorđevića, da li će me pozvati ili ne. Ukoliko me pozove, biću tamo, stojim mu na raspolaganju" zaključio je Marjanović.

Bobi Marjanović je zbog straha od povrede propustio kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru nakon čega selektor Đorđević nije želeo da ga povede na najveću sportsku smotru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 16.02.2017
18:48

Боби узалуд се надаш јер тебе неће позвати у репрезентацију. Нећу да објашњавам због чега али гарантујем ти да позив нећеш добити.

avatar
soru
Thursday, 16.02.2017
18:32

eto moj bobane sta si sebi uradio...uzeo si ugovor...lepo je to...sad igras u proseku 17 sekundi po utakmici...reprezentaciju si ispalio i sumnjam da cete sale vise zvati..nije sve u parama

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 16.02.2017
19:48

Kakve veze ima, uzeo je preko 20m od ugovora tamo, obezbedio je citavu porodicu za 200 godina. On je zeleo da igra na Olimpijskim ali ga nije Sale zvao. Na kvalifikacijama nije imao obezbedjen ugovor i nije zeleo da rizikuje povredu i da mu propadne karijera, a uostalom i nije smeo da se zamera zalizanom menadzeru koji je sve isplanirao na obostrani benefit. Ne mora ni da igra ni tamo, ni u repki ako ga ne zovu, bitno da se obezbedio u svojim kasnim igrackim godinama, uhvatio zadnji voz za tako nesto. Vratice se u Evropu i bice odlican ovde, ne mora biti najbolji kao prosli put, ali svakako bice dosta dobar u EL. Vecina bi uradila isto na njegovom mestu, ako ne i svi, a licemerje na sve strane.....nista on nije izgubio, ako ga pozovu u reprezentaciju -pozvali su, ako ne, -ne moraju. Mozda i pronadje i dobije bitniju ulogu u NBA, ako se to ne desi, opet nema veze, dominirace u Evropi... profesionalni sport je surov, obicno smrtnici to ovde ne shvataju...

avatar
ariton
Friday, 17.02.2017
10:42

Ali zato ti kao vrhunski profesionalac razumeš.Još jednom dokazuješ da pišeš puno ali glupo.A sve je to moglo vrlo jednostavno.Za reprezentaciju ne igra zato što je pogazio datu reč (i ispalio sve jer se cela koncepcija igre svodila na njega) što je za tebe to strano.

avatar
soru
Friday, 17.02.2017
00:16

ne kazem ja brate da je on izgubio nesto sto nece da igra za reprezentaciju...pa to je cast a ne obaveza...za reprezentaciju i trebaju da igraju ljudi koji ce da ginu za nju i na treningu poput stimca recimo..ja i kazem svaka njemu cast sto je dobio ugovor..profesionalni sport i jeste surov zato sto propadnes kad ne igras...to ti ne shvatas...

avatar
Leks Lutor
Thursday, 16.02.2017
18:21

treba ga zvati zato sto misim da Hvatsi centri ne mogu igrati protiv njega

avatar
Stemi
Thursday, 16.02.2017
15:33

Nikad ga ne bih pozvao. Jednom je odbio, momci su otišli, uzeli medalju i to je to. A on neka sedi na tribinama i odigra svojih 10 minuta u sezoni.

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 16.02.2017
19:51

Nije on odbio nego nije mogao na kvalifikacijama da igra, a i nije nam ni bio potreban na tom slabasnom turniru za nas...za OI je bio na raspolaganju, izabrali su Stimca, i nema veze. Ne sme i ne moze niko da ga krivi, zaradio je ogroman novac, obezbedio citavu familiju za vekove, svako bi uradio tako. Nije odbio, nego je zeleo da odlozi, i odluka nije bila iskljucivo njegova....

avatar
ariton
Friday, 17.02.2017
10:49

Ma dosta bre više sa glupostima kad je tebi sve to normalno da se pogazi data reč.To samo govori o tebi kakav si čovek.E još nešto što si izbacio sliku pa baš si bio zanimljiv -ko mala pudla a znaš koga zovu pudla.

avatar
MultiMagic
Thursday, 16.02.2017
14:16

Od kako uopste ne igra poceo je sve vise da daje neke izjave koje nikog ne zanimaju samo koliko ne bi svi zaboravili na njega i kako bi mozda nekako ubedio Djordjevica da ga pozove.

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Thursday, 16.02.2017
16:20

Ако те не занима што си ође

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Friday, 17.02.2017
01:21

Дечко не зна ни сам што ће

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 16.02.2017
18:49

Ха ха ха прави одговор на правом месту и у право време.

avatar
Džon Rambo
Thursday, 16.02.2017
13:52

Koga zanima šta on misli i naravno da ga ne treba zvati u reprezentaciju

avatar
babaroga
Thursday, 16.02.2017
14:31

Koga zanima? A sto si dosao da procitas, naslov je bio vise nego jasan?

avatar
Sampioni u boćanju
Thursday, 16.02.2017
15:35

Jako ce se razocarati Boban kad bude procitao tvoj post 😂😂😂

avatar
Džon Rambo
Thursday, 16.02.2017
14:47

Zato što mi se čitalo...