Bobi nije učestvovao u blamaži, bez Kazinsa ide mnogo bolje?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 18.03.2017.
08:50
Izvor: Sportske.net

Detroi se baš obrukao u derbiju severa, kada pogledate skor Pelikansa od najvećeg trejda sezone, jedna stvar bode oči. Minesota bez šanse na Floridi, Sansi i Lejkersi se takmiče ko će izgubiti više mečeva...

Epa/Erik S. Lesser
Epa/Erik S. Lesser

Povezane vesti

Minesota nije imala šansu protiv strašnog Majamija. Hit je nastavio sa neverovatnim partijama u poslednja dva meseca, Vajtsajd sa 23 poena i 14 skokova, Dragić sa 19 poena i 10 asistencija su otvorili nova vrata pobede za tim sa Floride.

Domaćin je šutirao 59% najviše u sezoni, imaju skor 23-5 u poslednjih par meseci, a ovom pobedom su stigli na mesto koje vodi u plej of. Ovo je zaista jedna od priča sezone, podsetimo, u prvom delu su imali skor 11-31.

Bjelica van stroja zbog povrede, Tauns je ubacio 31 poen, Vigins 26, ali su "Vukovi" sve dalje od doigravanja.

Filadelfija je rasturila Dalas, zaledili su ih na -42, nisu imali milosti protiv svog doskorašnjeg saigrača Nerlensa Noela. Na drugoj strani Džastin Anderson inspirisan protiv bivšeg kluba, sa 19 poena je napravio rekord karijere. Za Sikserse ovo je prva pobeda u osam mečeva. Ovo je inače najubedljivija pobeda Filadelfije od 2008. godine.

Vašington je slavio protiv Čikaga, Džon Vol je imao čak 20 asistencija. Bulsi su pokušali nemoguće, da se vrate u meč posle lošeg starta, ali ih je Vol dotukao sa linije slobodnih bacanja. Čikago je pao na 10. mesto, izgubili su sedam od poslednjih osam mečeva i za njih je plej of sada u magli.

Toronzto je slavio u derbiju severa protiv Detroita, u meču u kome je postignuto malo poena, Kanađani su zaigrali mnogo bolje u finišu, u poslednjoj četvrtini su dozvolili Pistonsima svega devet poena. Detroit je nastavio sa lošim partijama, šut im je očajan već par nedelja, trude se da ne paniče, ali zaista deluju loše. Na sreću u nedelju im dolaze Sansi. Bobi Marjanović nije igrao.

Boston je odneo pobedu iz Bruklina, bilo je očekivano tesno bez Ajsije Tomasa, Džej Krauder je povukao sa 24 poena i 12 skokova. Netsi su imali šansu za produžetak, ali su Bruk Lopez i Kvinsi Ejsi promašili za tri poena u poslednjem napadu. Seltiksi su sada za petama Kavsima, imaju samo dve pobede manje od lidera Istoka.

Iznenađenje je poraz Hjustona u Nju Orleansu, Džejms Harden je ubacio 41 poen, imao 14 skokova i 11 asistencija, novi tripl-dabl, ali nije pomoglo. Postigli su samo 13 trojki iz 40 pokušaja, imali loš procent šuta, bez odbrane, bili osuđeni na poraz. Kod Pelikansa, Solomon Hil sa 30 poena je imao veče karijere, nije bilo "Bugija" Kazinsa, domaćin sa sedam igrača, nijedan nije dao manje od sedam poena. Da se vratimo Kazinsu, bez njega u timu, Pelikansi su dobili oba meča, sa njim, od kada je stigao, imaju skor 3-7. Entoni Dejvis je ubacio 24 poena i imao 15 skokova.

Orlando je dobio u Feniksu, Sansi se trude da gube mečeve, "tankuju" što kažu Amerikanci, kod gostiju 18 poena i 17 skokova za Vučevića. Medžik je okrenuo u poslednjoj četvrtini, a domaćin razmišlja o draft lutriji.

U istoj situaciji su i Lejkersi, i oni su očekivano izgubili od Milvokija, Antetokumpo je ubacio 26 poena, Midlton 30. Dobar na drugoj strani bivši igrač Mege, Zubac sa 18 poena. Lejkersi i dalje imaju dve pobede manje od Sansa, bitno je biti među poslednja tri tima lige kako bi sačuvali top pika na draftu. Inače, videli smo i napetu situaciju u trećoj četvrtini, isključeni su Monro, Rasel i Jang posle guranja i sukoba.

Rezultati:

La Lejkers - Milvoi 103:107
Feniks - Orlando 103:109
Majami - Minesota 123:105
Nju Orleans - Hjuston 128:112
Bruklin - Boston 95:98
Detroit - Toronto 75:87
Vašington - Čikago 112:107
Filadelfija - Dalas 116:74

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 18.03.2017
10:09

Bolje i da je ucestvovao, to bi makar znacilo da je igrao, ovo sad je kanalcina za njega.