Bobi: "Nemam reči da opišem ovaj osećaj"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.12.2015.
14:32
Izvor: Sportske.net

Centar San Antonio Sparsa Boban Marjanović prethodne noći je pružio najbolju partiju od dolaska u NBA ligu, a nakon trijumfa nad Filadelfijom 'Bobinator' je bio presrećan.

nba.com/spurs
nba.com/spurs

Povezane vesti

Košarkaši San Antonio Sparsa deklasirali su Filadelfiju u noći između ponedeljka i utorka, a srpski centar Boban Marjanović postigao je 18 poena u trijumfu "Mamuza".

Utakmica je odigrana u Filadelfiji ali su navijači sa oduševljenjem prihvatili sjajne poteze srpskog centra što je srećnim učinilo i Bobana Marjanovića.

"Presrećan sam zbog podrške koju imam od kad sam došao ovde. Osećao sam kao da igram na svom parketu" rekao je Marjanović-

Pre samo nekoliko dana Boban Marjanović je poslat u razvojnu ligu ali je posle dve sjajne partije za Ostin Sparse vraćen u prvi tim.

"Zaista ne mogu da opišem kako se osećam posle moje najbolje utakmice u NBA ligi" dodao je bivši centar Crvene zvezde Telekom.

Vodeći američki portali danas su puni članaka o Bobanu Marjanoviću a oni najozbiljniji navode da će srpski gorostas morati da smanji broj izgubljenih lopti i da poboljša kontru kako bi dobio veću minutažu.

Prethodnu noć u NBA ligi obeležio je Boban Marjanović!Srbin je na parketu proveo 17 minuta i 13 sekundi,dovoljno za 18 poena (8/10 za dva, 2/2 sa penala), 4 skokai jednu asistenciju, uz dve ukradene lopte!Pogledajte kako je to izgledalo!

Posted by Košarkaške vesti on уторак 8. децембар 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke