Bobi Marjanović - Holivud je sledeća stanica!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.09.2014.
15:15
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Centar KK Crvena zvezda Telekom Boban Marjanović trebalo je da igra glavnu ulogu u timu Dejana Radonjića u nastupajućoj sezoni ali bi angažman koji je dobio mogao da ga usmeri pravo ka Holivudu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde Telekom verovatno su se zabrinuli misleći da je Dejan Radonjić ostao bez centra Bobana Marjanovića što se i jeste dogodilo ali samo na kratko.

Gorostasni centar "pozajmljen" je od strane reditelja Darka Bajića koji mu je dodelio ulogu sovjetskog košarkaša Janisa Kruminša u filmu "Bićemo prvaci sveta".

"Bio je jako visok i jako dobar igrač. To je to. Pogodili su mi ulogu, nema šta. Zaista fenomenalno iskustvo. Nisam imao predstavu kako se sve to radi i bio sam oduševljen kako je sve funkcionisalo" rekao je Boban Marjanović.

Istorijski film koji će srpska publika uskoro imati priliku da vidi na velikom platnu govori o četvorici vizionara koji su od košarke želeli da naprave kolektivni proizvod koji će biti najbolji na Balkanu.

Bobi se, kako sam kaže, odlično snašao u ulozi koja mu je dodeljena pa i sam jedva čeka da vidi kako će izgledati na platnu.

"Snimali smo na dve lokacije, na Beogradskom sajmu i u Klubu književnika. Sve to je trajalo dva dana i jedva čekam da vidim kako je sve ispalo" poručuje Marjanović.

Centar Crvene zvezde Telekom vratio se nakon kraćeg angažmana na filmu u tim Dejana Radonjića ali ako ga neki holivudski reditelj primeti nije isključeno da uskoro digne ruke od košarke.

Bobi Marjanovic

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke