Bobi: "Imamo kapacitet da iznenadimo Makabi"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.01.2015.
11:55
Izvor: Sportske.net

Centar KK Crvena zvezda Telekom Boban Marjanović pohvalno je govorio o ekipi Makabija uoči okršaja sa izraelskim sastavom ali je u isto vreme istakao da crveno-beli imaju kapaciteta da iznenade šampiona Evrope.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Vicešampion Srbije nastavlja takmičenje u TOP 16 fazi Evrolige duelom sa aktuelnim prvakom Evrope. Makabi će u Tel Avivu ugostiti Zvezdu u okviru 2. kola TOP 16 faze a centar gostujućeg tima Boban Marjanović svestan je kvaliteta koji poseduje "Ponos Izraela".

"Očekuje nas jako teška utakmica. Gostujemo aktuelnom prvaku Evrope koji je u odnosu na prethodnu sezonu napravio određene promene u rosteru. Pargo je 'uskočio' umesto Rajsa a trener mu je dao svu slobodu u igri. Bekovska linija im je opasna a tu je i Skorcanitis koji sjajno koristi svoje prednosti" kazao je Marjanović.

Najkorisniji igrač i najbolji skakač regularnog dela Evrolige tvrdi da će Zvezda biti na iskušenju u "Menora Mivrčim Areni" ali da i pored svega ima kapaciteta da iznenadi favorizovani Makabi.

"Bićemo na velikom iskušenju ali verujem da posedujemo kapacitet neophodan za iznenađenje. Ne smemo, ipak, da zaboravimo da igramo protiv šampiona Evrope na njegovom terenu" poručio je Marjanović.

Obe ekipe su u prvom kolu doživele poraze što znači da će na Makabiju biti ogroman pritisak da slavi na domaćem terenu a to bi za Zvezdu mogla da bude pozitivna okolnost.

Puleni Dejana Radonjića izaći će Makabiju na megdan u četvrtak od 20 časova i 5 minuta a u četvrtak će u grupi "E" biti odigran još jedan duel između Real Madrida i Galatasaraja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke