Bobi 'Bananamen'!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.11.2014.
19:47
Izvor: Sportske.net

Centar KK Crvena zvezda Telekom Boban Marjanović nastavlja da dominira u Evroligi a svoju visinu ovoga puta je iskoristio da "ulepi" košarkaša Neptunasa.

Beta/AP Photo/Petros Karadjias
Beta/AP Photo/Petros Karadjias

Povezane vesti

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Crna Gora
Thursday, 27.11.2014
20:59

Radonjić napolje!!!
Da je ovdje normalni trener, ne bi bilo serije 20 - 0!!!
UŽAS!!!
NAPRED ZVEZDA, I IGRAČI NE SLUŠAJTE RADONJIĆA, IGRAJTE KAO ZNATE JER JEDINO OVAKO IMAMO ŠANSE!!! Čoviću, gledaš li meč!!! Pada li ti na pamet da mijenjaš trenera???

avatar
Nenad Stanisic
Friday, 28.11.2014
18:52

Radonjic je odlican trener. I ne lupajte vise. Dobijes utakmicu s 20 poena razlike, odigras pola meca za publiku, atraktivno i nekima opet ne valja. Trener je odlicno postavio taktiku u odbrani, napad je bio raznovrsan, kvalitetno se radio pick&roll, puno otvaranja cistih pozicija iz pozicionog napada, puno kontri iz dobre odbrane.... 5 minuta je bio pad u igri, doduse protivnik je tad pogodio sve suteve bez promasaja, ostalih 35 odlicno.
Sta bi ti radio covece, menjao trenera koji ima 9-0 u ABA, trasiran put u Top16 i sve to uz odlicnu igru i sjajnu kos razliku?(bolju i od Olympiacosa.)
Stvarno ponekad ne razumem ovako glupe i nicim obrazlozene komentare...

avatar
Nenad Stanisic
Saturday, 29.11.2014
16:17

Sta ima da crta, crtanje je za crtace.... :D A sto se izgubljenih utakmica tice, ne racunajuci Oly, gde nismo zasluzili pobedu, protiv Neptunasa su igraci promasili jedno 6-7 polaganja i zicera a protiv Turaka smo odigrali zrelo, jedina je greska (opet ne trenerova) sto se nije napravio faul u zadnjem napadu. Za to ne treba trener, vec se to uci vec negde sa 10-tak godina. ;)
PS. Dobar je Kari, naravno, ali nije ni Radonja los, svake sezone je sve bolji. Ne zaboravi da je Kari precrtao Nedovica, kao igraca koji nije za Zvezdu... Ima i tim i finansije znatno bolje nego Zvezda pa pogledaj rezultate. Ne dominaju cak ni u svojoj ligi. Pozz. ;)

avatar
Delije Crna Gora
Friday, 28.11.2014
19:04

I komentar sam pisao na poluvremenu!

avatar
Delije Crna Gora
Friday, 28.11.2014
19:04

Ha ha ha... Zamisli da je Kari ovdje... Imali bi skor u ABA 9-0, a u Evroligu 6-1 ili 7-0!!! Taktika, poeni, raznovrsnost... sve je to zahvaljujuću kvalitetnom rosteru. Vidjećeš u TOP 16 fazi, kad bude malo teže... Vidiš li da smo samo protiv Cedevite u zadnje dvije godine dobili sa pola koša razlike... Radonjić ne umije da nacrta zadnji napad, nema keca u rukavu!!!