Blažič se izvinio, ali dobio ''po džepu''

Autor: Darko Mitrović
subota 04.10.2014.
19:03
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda Telekom se oglasila danas posle jutrošnjeg saobraćajnog incidenta koji je imao njihov košarkaš Jaka Blažič.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Podsetimo, reprezentativac Slovenije je tokom vožnje pod dejstvom alkohola doživeo saobraćajni udes u Beogradu, kada se sudario sa taksistom.

Srećom, nije bilo povređenih, a kako je saopšteno na Zvezdinom sajtu, Blažič je kod sudije za prekršaj već platio predviđenu kaznu u iznosu od 16.000 dinara.

Takođe, u toku dana, košarkaš Zvezde se izvinio svim navijačima svog kluba, svestan greške koju je napravio.

''Žao mi je zbog svega što se desilo i preuzimam potpunu odgovornost. Izvinjavam se taksisti sa kojim sam se sudario, ali i mom klubu i navijačima zbog svih neprijatnosti koje sam prouzrokovao'', poručio je Blažič.

Ipak, nije mogao da izbegne novčanu kaznu od strane kluba, koji ga je prema Disciplinskom pravilniku kaznio iznosom od dva mesečna primanja i naknadom kompletne materijalne štete.

''Svesni smo da je u ovom trenutku Jaki Blažiču najteže, jer se uvek isticao primernim ponašanjem, a prema svim obavezama se odnosio maksimalno profesionalno. Pogrešio jeste, a za svoj postupak snosi odgovornost. Sigurni smo da je izvukao pouku, a najvažnije je da nije bilo povređenih.

KK Crvena zvezda Telekom izražava žaljenje zbog ovog događaja i kao klub koji veliku pažnju poklanja društvenoj odgovornosti, daće svoj doprinos u akcijama koje imaju za cilj povećanje bezbednosti u saobraćaju.

KK Crvena zvezda Telekom i Jaka Blažič se povodom ovog slučaja više neće oglašavati'', ističe se u saopštenju KK Crvena zvezda Telekom.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke