Blažič: "Možemo do titule!"

Autor: Beta Beta
četvrtak 23.04.2015.
16:53
Izvor: Beta

Slovenac veruje!

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Košarkaš beogradske Crvene zvezde Jaka Blažič rekao je danas da veruje da ekipa može da savlada zagrebačku Cedevitu u finalnoj seriji plej-ofa Jadranske lige i osvoji trofej.

"Imamo prednost domaćeg terena koju želimo da iskoristimo na pravi način. Za to nam je neophodna maksimalna podrška navijača, jer nam je njihova energija sa tribina u iscrpljujućoj seriji utakmica preko potrebna. Pozivam ih da nas bodre u što većem broju jer samo zajedno možemo do željenog cilja", rekao je Blažič za klupski sajt.

Crvena zvezda i Cedevita sastaće se u finalu plej-ofa Jadranske lige.

Crveno-beli su u polufinalu sa 3:1 u pobedama savladali "večitog" rivala Partizan, dok je hrvatski tim tek nakon petog susreta trijumfovao sa 3:2 protiv podgoričke Budućnosti i izborio finale.

"Gubili su u polufinalnoj seriji od Budućnosti sa 2:0, ali nijednog trenutka se nisu predavali. Napravili su potpun preokret i dobili su izuzetno jak tim Budućnosti u naredne tri utakmice. Time su pokazali veliku mentalnu snagu i psihološku stabilnost, što zaslužuje veliko poštovanje", rekao je Blažič i dodao da je to pokazaju kvalitet Cedevite.

On je dodao da je Cedevita jedan od najboljih primera "izuzetnog sportskog projekta" i da je finansijski najstabilniji klub u regionu.

"Cedevita poseduje izuzetno kvalitetan tim, sa velikim brojem reprezentativaca, pravi su spoj mladosti i iskustva i zasluženo su se našli u finalu. Odlično su pokriveni na svim pozicijama i prosto nemaju slabu tačku u timu", kazao je Blažič.

Prva utakmica finala plej-ofa izmedju Crvene zvezde i Cedevite igraće se u subotu od 21.00 u beogradskoj Hali Pionir.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke