Blažič: "Motivisano u rezultatski (ne)važan meč"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.04.2015.
16:32
Izvor: Sportske.net, euroleague.net

Slovenački internacionalac iz redova Crvene zvezde Telekom Jaka Blažič tvrdi da će ekipa dati maksimum u rezultatski (ne)važnoj utakmici pretposlednjeg kola TOP 16 faze Evrolige.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom privode kraju učešće u TOP 16 fazi Evrolige duelom sa Žalgirisom u Kaunasu.

Obe ekipe izgubile su šanse za plasman u četvrtfinale ali iz oba tabora stižu najave da će pristup utakmici biti kao da se igra za prolaz u dalji tok takmičenja.

"Protivnik nam je bivši šampion Evrope. Žalgiris poseduje kvalitet i iskustvo što nas motiviše da damo svoj maksimum. Utakmici pristupamo kao da ima rezultatski značaj iako nije tako" rekao je Jaka Blažič.

Litvanski šampion savladao je crveno-bele u Beogradu rezultatom 68:70 a Jaka Blažič shvata da će biti teško "vratiti brejk" na vrućem terenu u Kaunasu.

"Biće jako teško izaći na kraj sa ekipom koja ima sjajnu podršku i igra odlično na domaćem terenu ali ćemo učiniti sve kako bismo odigrali najbolje što možemo" zaključuje Slovenac.

Utakmica 13. kola TOP 16 faze Evrolige u grupi "E" između Žalgirisa i Crvene zvezde Telekom na programu je u petak od 18.45 u Kaunasu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke