Blažič: ''Jaka odbrana i timska igra, eto nove pobede!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.10.2014.
11:53
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde Telekom ređaju pobedu za pobedom od početka ove sezone, pa se navijači crveno-belih nadaju da će se taj niz nastaviti i u Litvaniji protiv tamošnjeg Neptunasa u drugom kolu Evrolige.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

U to je uveren i Jaka Blažič, koji je blistao u prvom kolu protiv Galatasaraja i svojom odličnom, agresivnom odbranom i ubitačnim kontrama izazivao ''delirijum'' u ''Areni''.

Taj recept će i on i njiegovi saigrači pokušati da primene i u Litvaniji (četvrtak, 18 časova).

''Imamo dosta kvalitetnih igrača. Ove godine ćemo igrati puno utakmica i zato je jako važno da uvek neko drugi može da iskoči u prvi plan. Naša filozofija je da igramo timski, dobro u odbrani i da nam to donosi poene iz kontranapada'',
izjavio je Blažič.

A kada se pobeđuje u seriji, onda je i atmosfera u ekipi idealna, pa je i to jedan od dodatnih Zvezdinih aduta pred duel sa Litvancima.

''Atmosfera u timu je zaista sjajna. Svi se sjajno slažemo i mislim da će vremenom 'hemija' u ekipi biti još bolja jer se svi odlično razumemo. Pobede na početku sezone su nam sigurno puno značile da tako bude, a ja se nadam da će tako biti i ubuduće'', optimista je Blažič.

On dodaje i da će im ovog puta nedostajati energija koju im sa tribina šalju ''Delije'', ali je uveren da će i bez njihove pomoći cilj biti ostvaren.
















Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke