Blažič: "Gleda se Zvezda i Kalinić"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.11.2015.
20:35
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaš Crvene zvezde Telekom Jaka Blažič nije imao dilemu oko toga koju će evroligašku utakmicu pratiti večeras.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Nakon što je sjajnom partijom u duelu sa Anadolu Efesom pomogao svojoj Laboral Kući da upiše treću ovosezonsku pobedu u Evroligi, Slovenac Jaka Blažič uzeo je slobodno veče.

Bivši košarkaš Crvene zvezde Telekom odlučio je da veče provede uz TV i da uživo isprati dešavanja iz "KombankArene" gde snage odmeravaju šampion Srbije i Fenerbahče.

Slovenac je na "Tviteru" napisao da će večeras pratiti izdanje svog bivšeg tima ali i sve ono što će na terenu prikazati jedan od prvotimaca Fenerbahčea.

Pogađate, Jaka je pružio podršku Nikoli Kaliniću, svom bivšem saigraču koji je klub napustio nakon što je osvojena "tripla kruna" u prethodnoj sezoni.


Crveno-beli su nakon očajnog otvaranja utakmice na krilima Vladimira Štimca uspeli da se rezultatski vrate u igru ali je Fener prvu deonicu rešio u svoju korist rezultatom 25:19.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevanstevan
Friday, 06.11.2015
21:44

Ma ja njemu ne verujem nista, tako nam je i pricao kako se uklopio u Beogradu savrseno, a sad u spaniji kaze da mu grad nije odgovarao..