BL - Igra Nole a Štimac i Savan prave "brejk"!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.06.2015.
17:48
Izvor: Sportske.net

Košarkaši minhenskog Bajerna stigli su do "brejka" na startu finalne serije nemačke Bundeslige uz sjajnu partiju srpskih internacionalaca koji su predvodili Bavarce do trijumfa nad Bambergom.

fcb-basketball.de
fcb-basketball.de

Povezane vesti

U nedelju je počela finalna serija plej-ofa u nemačkoj Bundesligi a branilac titule minhenski Bajern već je uspeo da anulira prednost domaćeg terena sa kojom je Bamberg ušao u borbu za trofej.

Izabranici Svetislava Pešića slavili su u prvom meču rezultatom 84:73 (27:28, 17:10, 17:16, 23:19) što im je donelo prednost od 1:0 u finalnoj seriji plej-ofa.

Prvu utakmicu finalne serije obeležila je fantastična partija srpskog internacionalca Vladimira Štimca koji je sa 16 poena i 6 skokova vodio Bajern do trijumfa na gostujućem terenu.

Jednako dobru partiju zabeležio je Duško Savanović koji je za 30 minuta postigao 14 poena i upisao 4 asistencije. Vasilije Micić nije bio u sastavu za prvi meč sa Bambergom.

Naredna utakmica finalne serije zakazana je za 10. jun i igraće se u Minhenu a podsećamo da će titulu osvojiti tim koji prvi stigne do tri pobede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
vladdimirr
Sunday, 07.06.2015
18:15

Pesic upropasti Nedovica u Zvezdi kada je bilo kljucno da odigra standardno celu sezonu, a sada i Micica. Decko uopste ne igra...Ne postaje se igrac na treninzima.