BL - Aleksandrov i Oldenburg u seriji

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 18.04.2015.
13:45
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš Nemanja Aleksandrov nastavio je sa sjajnim partijama u dresu Oldenburga u trijumfu svog tima nad Ulmom sa 74:66 u okviru 30. kola Bundeslige.

ewe-baskets.de
ewe-baskets.de

Povezane vesti

Oldenburg je ostvario 17. trijumf ove sezone i napravio je veliki korak ka obezbeđivanju mesta u plej-of, pošto trenutno drži sedmo mesto i bolji skor od rivala koji slede.

U duelu sa Ulmom, činilo se da je domaći tim pobedu obezbedio posle prvog perioda, koji je dobio sa 20:9. Iako je i na kraju prvog poluvremena zadržao dvocifrenu prednost, u nastavku je usledilo buđenje gostiju, ali su Aleksandrov i saigrači u poslednjoj četvrtini odigrali angažovanije i zabeležili važni trijumf.

Aleksandrov je u toj pobedi učestvovao sa 15 poena i dva skoka, dok je efikasniji od njega u pobedničkom timu bio samo Kasper Ver sa 24 poena. Riki Polding jedini je od preostalih igrača imao dvocifreni učinak, pošto je upisao 11 poena.

Kod Ulma, koji drži peto mesto na tabeli sa skorom 19/11, Jan Vujukas je imao 14 poena i šest skokova, dok je Per Ginter dodao 13 poena i četiri asistencije.

Naredna utakmica košarkaše Oldenburga čeka već u nedelju, kada gostuju Miteldojčeru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke