Bjelica - Vreme je za NBA!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.06.2015.
19:00
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica nalazi se blizu realizacije transfera u ekipu Minesote koja je pre pet godina uzela njegova prava nakon što ga je Vašington draftovao u drugoj rundi.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Bivši košarkaš Crvene zvezde Nemanja Bjelica uskoro bi trebalo da kompletira transfer u ekipu Minesote koja je 2010. godine dobila prava na srpskog reprezentativca nakon NBA drafta.

Novinar Džon Kravčinski koji se bavi dešavanjima u ekipi iz Mineapolisa otkrio je da će nakon draftovanih Karla Entonija Taunsa i "trejdovanog" Tajusa Džonsa "Vukovi" angažovati Nemanju Bjelicu!

Isti novinar preneo je da će u Njemanji Bjelici ekipa dobiti na iskustvu pošto se radi o momku koji poseduje ozbiljno iskustvo i kvalitet.

Podsećamo da je srpski internacionalac 2010. godine izabran kao 35. pik na draftu od strane Vašington Vizardsa ali je onda "trejdovan" od strane Minesote.

Nakon dve godine igranja u Fenerbahče Ulkeru sa kojim je u minuloj sezoni stigao do fajnal-fora Evrolige i titule MVP-a elitnog takmičenja, srpskog reprezentativca očigledno čeka selidba u NBA gde će braniti boje Minesote.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke