Bjelica: "Veliko zadovoljstvo zbog sastanka Evrolige"

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.06.2017.
12:29
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde mt:s Milko Bjelica rekao je danas da mu je veliko zadovoljstvo što je predstavljao svoj klub na sastanku igrača Evrolige.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Nova sezona je počela sastankom igrača 16 klubova koji će učestvovati u narednom izdanju najjačeg evropskog takmičenja koji je održan u sedištu Evrolige u Barseloni.

"Ova vrsta posete uz učešće igrača iz ostalih klubova, jedno je potpuno novo iskustvo za mene. Bilo mi je veliko zadovoljstvo što sam predstavljao moj klub, ali i video i upoznao se sa aktivnostima kojima se pridaje velika važnost, kao u Evroligi, tako i u mom klubu", rekao je Bjelica za klupski sajt posle sastanka u Barseloni.

Osim tradisiconalnog sastanka, na kome je prošle sezone kao predstavnik crveno-belih boravio Branko Lazić, u skopu aktivnosti Evrolige, održan je i zajednički trening "One Team" projekta društvene odgovornosti.

Za brojne igrače ovo je bilo prvo bliže upoznavanje sa programom "One Team" koji će podržavati u sledećoj sezoni kroz klupske aktivnosti.

Od svog osnivanja 2012. godine, kroz program "One Team" prošlo je čak 14.000 učesnika, a ovogodišnja manifestacija održana je u trening centru Barselone. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke