Bjelica u timu kola!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 01.04.2017.
13:55
Izvor: Sportske.net

Milko Bjelica je bio najbolji igrač na jučerašnjem meču između Crvene zvezde i Uniksa, zaslužio je da se nađe i u timu kola.

Epa/Sergei Ilnitsky
Epa/Sergei Ilnitsky

Povezane vesti

Crvena zvezda je savladala Uniks, a sjajan u toj pobedi crveno-belih, 16. po redu u ovoj sezone Evrolige, bio je Milko Bjelica.

Odigrao je sjajnu partiju, pokazao zbog čega je doveden u redove ekipe Dejana Radonjića, a desilo se i to da po prvi put bude izabran u idealnu petorku Evrolige u izboru renomiranog portala "Sportando".

Pored njega, u idealnom timu našli su se Bred Vonamejker iz Darušafake, Kej-Si Rivers iz Panatinaikosa, Tajler Hanikat iz Efesa i Kim Tili iz Baskonije.

Za najboljeg trenera izabran je Pablo Laso.

MVP ove runde jeste Bred Vonamejker koji je imao 30 poena u pobedi Darušafake nad Bambergom, kao i 6 skokova i 6 asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
World is.... REAL
Saturday, 01.04.2017
14:17

Jovic verovatno nece biti spreman. Bjelica i Kuzmic mogu da se bore sa Zizicem i Harangodijem (mislim da on igra laznu peticu). Problem su naravno Vonamejker, Anderson i Klajburn. Medjutim imamo mi Lazica, Dangubica, Djenku, koji krade lopte. U napadu najvazniji isto Djenka, tu je i Simon, Gudura. Mene je strah samo sudija. Mozda mnogima zvuci samo kao alibi, ali ako budu dosudili kao protiv Uniksa dva brza faula Lazi i Dangubicu onda smo u problemima velikim. Sve kod nas ide iz odbrane. I molio bih ako neko zna da mi kaze sta je sa Tomsonom?