Bjelica pod znakom pitanja za Karpoš i Kup

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.02.2017.
10:06
Izvor: Sportske.net

Krilni centar Crvene zvezde mt:s Milko Bjelica mogao bi da propusti predstojeće akcija šampiona Srbije zbog povrede zadobijene u meču sa Cibonom.

Epa/Sergei Ilnitsky
Epa/Sergei Ilnitsky

Povezane vesti

Stručni štab aktuelnog šampiona Srbije već neko vreme ima problema sa povređenim igračima, pa tako nekoliko mečeva unazad Crvena zvezda mt:s ne igra u najjačem sastavu.

Najpre se povredio Nemanja Dangubić, a potom je i startni plejmejker Stefan Jović zbog bolova u leđima propustio neke utakmice ili je dobijao znatno manje minuta.

Novi problem za crveno-bele nastao je na meču sa Cibonom pošto se na povredu požalio krilni centar Milko Bjelica koji bi zbog tog peha mogao da propusti predstojeće akcije šampiona Srbije.

Najiskusniji pojedinac u redovima Crvene zvezde mt:s požalio se na povredu nakon samo tri minuta provedenih u igri zbog čega je odmah odveden u svlačionicu, da bi se u drugom poluvremenu pojavio kraj terena "u civilu".

Čini se da povreda nije tako bezazlena i da bi lako moglo da se dogodi da Milko Bjelica propusti duel sa Karpoš Sokolima i mečeve u Kupu Radivoja Koraća, ali će se o tome govoriti nakon detaljnijih pregleda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke