Bjelica: "Ovo mi je bilo potrebno"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 14.11.2016.
11:37
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica ove sezone definitivno ima veću ulogu u timu Minesote, a noćas je u meču protiv Lejkersa odigrao najbolju partiju od dolaska u NBA.

Beta/AP Photo/Bruce Kluckhohn
Beta/AP Photo/Bruce Kluckhohn

Povezane vesti

Nemanja Bjelica bi ove sezone vrlo lako mogao da bude Srbin sa najvećim brojkama u statističkim kategorijama u NBA ligi.

On je noćas odigrao fantastičnu partiju protiv Lejkersa, imao je 24 poena, 8 skokova i 3 asistencije i ukradene lopte.

28-godišnji košarkaš koji je propustio Olimpijske igre zbog povrede, rekao je da mu je ovako nešto bilo potrebno za još veći povratak samopouzdanja.

"U NBA ligi je jedva stvar značajna, a to je da je sve moguće. Bila mi je potrebna ovakva utakmica, posebno jer sam prošlog leta imao problema sa povredom i propustio Olimpijske igre u Riju. Naporno sam radio i to mi se vratilo, ovaj meč mi je veoma značajan na polju samopouzdanja"
, rekao je Nemanja.

On je bio i starter noćas zbog povrede koju ima Zek Lavin, a kada se Lavinu oporavi koleno, Nemanja će ponovo biti na klupi. Ipak, svakako očekujemo da dobije daleko veću ulogu nego što je imao u prethodnoj sezoni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AfricaLoF
Monday, 14.11.2016
14:45

Zek Lavin je odlican kosarkas, atleta. Ali, bilo bi lepo da pruze Bjelici malo vise minuta, sto je svakako moguce i sa oporavljenim Levinom. Ovako dobija minute na kasicici.

avatar
Monday, 14.11.2016
14:19

Ovo je vec neka statistika za pohvalu, samo da nastavi ovako, tesko je imati kontinuitet u NBA