Bjelica optimista: "Već se osećam bolje"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.06.2016.
13:52
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Krilni centar Minesota Timbervulvsa Nemanja Bjelica otpočeo je proces rehabilitacije zbog i nada se da će u najskorije vreme biti u prilici da se vrati u Beograd.

Beta/Photo/Axel Schmidt
Beta/Photo/Axel Schmidt

Povezane vesti

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Bjelica suočava se sa izostankom sa predstojećeg kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre zbog zapaljenja nerva na nozi.

Košarkaš Minesote nalazi se u Americi i započeo je proces rehabilitacije, ali još uvek nije izvesno da li će biti spreman da se stavi na raspolaganje selektoru Đorđeviću za utakmice koje slede početkom jula.

"Uvek sam tu za Srbiju i sigurno da ću učiniti sve što je u mojoj moći da se spremim i igram kvalifikacioni turnir" poručuje Bjelica a prenosi "Sportski Žurnal".

Povreda sa kojom se suočio srpski reprezentativac spada u one lakše prirode ali se sa sigurnošću ne može tvrditi da li će mu za oporavak biti potrebno desetak dana ili nekoliko nedelja što u ovom slučaju pravi veliku razliku.

"Već sam počeo sa terapijama i osećam se bolje. Čim budem mogao dolazim u Beograd i sigurno ću sve vreme biti uz reprezentaciju. Nadam se da će to biti već sledeće sedmice, pošto obavim preglede" ističe srpski košarkaš.

Reprezentaciju Srbije od 4. do 9. jula očekuje učešće na kvalifikacionom turniru za odlazak na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru i mečevi sa selekcijama Angole i Portorika, odnosno sa Češkom, Japanom ili Letonijom ukoliko "Orlovi" izbore plasman u polufinale i finale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Isnogood
Sunday, 12.06.2016
15:08

Bas nas tera baksuz. Stalno nam je neka pozicija deficitarna. Na svetskom krila, a na evropskom centri, a sad cetvorka koja nam je bila najaca na prethodnim takmicenjima. Erceg ne igra, Bjelica povredjen, Micov nije u planu, Mitrovic nije igrao i Macvan slaba sezona (koga ne bih voleo da vidim u reprezentaciji zog nacina na koji ju je odbio).

avatar
Bomb@$
Sunday, 12.06.2016
17:00

Imas Jokica na cetvorci , a moze i Kalinic da je igra

avatar
England
Sunday, 12.06.2016
17:06

Macvan slaba sezona?!