Bjelica i "Vukovi" zamka za "Bradonju", Vestbrukova rutina, policija na terenu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 12.01.2017.
08:29
Izvor: Sportske.net

Harden i Hjuston dolijali, Bjelica nikako da namesti ruku, ali dobija veće poverenje Tibodoa. Pogađate šta je napravio Vestbruk, a u Bostonu situacija kakva se retko viđa na NBA terenima!

AP Photo/Sue Ogrocki
AP Photo/Sue Ogrocki

Povezane vesti

Kraj serije za Hjuston. Harden je ubacio 33 poena i imao 12 asistencija, ali izdao ga je šut, pa su praznih šaka Roketsi napustili Mineapolis.

Meč će pamtiti Riki Rubio, Španac je sa 17 asistencija izjednačio svoj i rekord franšize. Endrju Vigins je ubacio 28 poena, Tauns uz 23, dodao 18 skokova. Bjelica sada definitivno ima veću minutažu, za dvadesetak minuta na parketu je ubacio 8 poena, imao 7 skokova. Nije ga služio šut...

Novi poraz šampiona, posle Jute, stadli su i u Portlandu. Lebron je ubacio 20 poena i imao 11 skokova, ali ponovo je napad bio kriminalan, šutirali su svega 34%, pogodili samo devet trojki iz trideset pokušaja. Delovali su umorno, možda nije ni čudno, snežne mećave su im otežale put od Jute do Portlanda. Cela ova turneja nosi probleme sa lošim vremenom, ali i Portland je imao svoje, posle pobede u Los Anđelesu, morali su do Sijetla gde su prespavali i u svoj grad stigli na dan meča. MekKolum je u drugom poluvremenu postigao 21 od 27 poena za svoj tim. Za utehu Lebronu, prešao je Tima Hardeveja, sada je 15. na večnoj listi asistenata. Korver se još nije uklopio, pridošlica iz Atlante je kao i protiv Atlante ubacio 2 poena. Sledeća stanica u petak uveče za šampiona je Sakramento, njihov peti meč na zapadnoj turneji koja traje šest utakmica.

Klipersi su u poslednjoj četvrtini prelomili protiv Orlanda za koji je Vučević ubacio 16 poena i imao 12 skokova. DeAndre Džordan je uhvatio 20 lopti, ali je meč prelomio Džej-Džej Redik sa pet trojki u poslednjoj četvrtini. Klupa domaćina je povukla stvari, Mariz Spejts je ubacio 10 od 13 poena u finišu, pa su Klipsi dobili, iako su napravili čak 21 grešku.

Oklahoma je slavila protiv Memfisa, pogađate, novi tripl-dabl Vestbruka, uz 24 poena, imao je 13 skokova i 12 asistencija. Ovo je njegov 18. tripl-dabl u sezoni, i mada je šutirao loše, promašio svih sedam trojki, on je već stigao brojku tripl-dablova iz prošle sezone. Ovo je treći trijumf za Tande, Kanter je dodao 19, Oladipo 16 poena za domaće. Kod "Grizlija", Konli 22 poena, nisu iskoristili loš šut domaćina, jer i sami nisu pogodili ništa. Poveli su u trećoj četvrtini, ali to je bilo sve.

Boston je savladao Vašington, Ajsija Tomas je ubacio 38 poena na jednoj, Bredli Bil brojao do 35 na drugoj strani. Ali, Boston je bolje završio utakmicu, upravo jer je Tomas ubacio u brzinu, u poslednjoj četvrtini dao je 20 poena, pa su Seltiksi dobili peti put u šest mečeva.

Nije bilo baš prijatno posle meča, zakačili su se Krauder i Vol, plej Vašingtona se zaleteo kao rivalima, tu je bio i Markus Smart koji se nedavno zakačio sa Lebronom, sve se smirilo, policija je razdvojila "zaraćene" strane.



Siksersi su produžili mizeriju Njujorka. Derik Rouz je posle povratka u tim ubacio 25 poena, ali su Niksi pali u finišu, MekKonej je pogodio sa sirenom, pa je pobeda ostala u "gradu bratske ljubavi".

Džoel Embid je imao 21‚poen i 14 skokova, a Siksersi su se vratili iz -17 i dobili meč. MekKonel koji je dobio utakmicu kaže da nikada, ni u srednjoj školi, ni na koledžu nije pogodio za pobedu.



Rezultati:


La Klipers - Orlando 105:96
Oklahoma - Memfis 103:95
Minesota - Hjuston 119:105
Boston - Vašington 117:108
Filadelfija - Njujork 98:97
Portland - Klivlend 102:86

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke