Bjelica i Peković ostali bez trenera

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.04.2016.
10:02
Izvor: Sportske.net

Nakon završetka regularnog dela sezone u NBA ligi Minesota Timbervulvsi odlučili su da okončaju saradnju sa Semom Mičelom.

Beta/AP Photo/Steve Dykes
Beta/AP Photo/Steve Dykes

Povezane vesti

Noćašnjim mečevima stavljena je tačka na regularni deo najkvalitetnije lige na svetu, a klubovi koji neće igrati u plej-ofu odmah su krenuli sa rezovima.

Minesota Timbervulvsi završili su na 13. mestu Zapadne konferencije pa je odmah nakon završetka regularnog dela sezone uručen otkaz Semu Mičelu.

Čovek koji je ekipu preuzeo usled bolesti Flipa Saundersa nije uspeo da se dokaže i zadrži posao na duže staze pa će Timbervulvsi krenuti u potragu za novim trenerom.

Paralelno sa potragom za novim trenerom Minesota će tražiti i šefa za košarkaške operacije a glavnu ulogu u potrazi za vodećim ljudima struke obavljaće Korn Feri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ginola
Thursday, 14.04.2016
10:56

To i Minesoti treba,dobar strucnjak.Imaju mladu ekipu,koja moze sledece godine do plej ofa.

avatar
lakipfc
Friday, 15.04.2016
12:07

Znas kakva njima trenercina treba za plej of, tipa Greg ili da uzmu Dantonija, bas divlja ekipa, treba im autoritet i treba ih nauciti da igraju odbranu, bar da se potrude, a ne kao sakramento, oni ce dati na svakoj tekmi 100tku, al primice 120, 30 to je njima najmanje bitno