Bjelica: "Dovoljno je reći da gostujemo finalisti Evrolige"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.12.2016.
16:44
Izvor: Sportske.net, Beta

Krilni centar KK Crvena zvezda mt:s Milko Bjelica istakao je da njegove saigrače i njega čeka jako težak posao na gostovanju viceprvaku Evrope koji je minimalno izmenio sastav u odnosu na prethodnu sezonu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s doputovali su danas u Istanbul, gde će sutra od 18.45 igrati protiv Fenerbahčea, utakmicu 11. kola Evrolige.

Košarkaš Zvezde Milko Bjelica rekao je da njegovu ekipu očekuje veliki izazov u Istanbulu.

"Izuzetno težak meč je pred nama. Fenerbahče je vrhunska ekipa popunjena na svim pozicijama, a sastav koji je oformio Željko Obradović prošle sezone je minimalno izmenjen. Samo ta činjenica da gostujemo finalisti Evrolige bila bi dovoljna da se kaže da nas očekuje veliki izazov" rekao je Zvezdin krilni centar Milko Bjelica.

Nakon gostovanja Fenerbahčeu crveno-beli će ovog meseca igrati protiv Budućnosti, MZT-a i Cedevite u Jadranskoj ligi, a u Evroligi protivnici će im biti Makabi, Olimpijakos, Real Madrid i CSKA.

"Imamo i povređenih i bolesnih igrača, ali bez obzira na sve to, idemo u Istanbul da odigramo dobru utakmicu, borićemo se i tražiti svoju šansu", naveo je Bjelica.

Zvezda je vezala dva poraza u Evroligi i posle 10 kola ima skor od četiri pobede i šest poraza na 12. mestu na tabeli. Fenerbahče ima tri uzastopne pobede, treći je na tabeli skorom od sedam pobeda i tri poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 07.12.2016
17:51

Nema veze dobro je to ipak smo mi tim sa daloko najmanjim budzetom i sa skoro svim domacim igracima