Bivši košarkaš Radničkog i Partizana pojačao MZT

Autor: Nikola Miloradović
petak 07.10.2016.
10:57
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Skoplja loše je startovala novu sezonu u Jadranskoj ligi, pa su već krenuli sa dodatnim pojačavanjem.

aba-liga.com
aba-liga.com

Povezane vesti

Košarkaši MZT-a predvođeni trenerom Emilom Rajkovićem u novoj sezoni vezali su tri poraza.

Najpre ih je savladao aktuelni šampion, ekipa Crvene zvezde mts, potom su poraženi i od Partizana NIS, da bi ih u trećem kolu savladala i zagrebačka Cedevita. Mora se priznati da su imali težak zadatak u sva tri meča ali su morali da ostave bolji utisak. Nakon tri kola imaju najgoru koš razliku u ligi sa čak 74 poena u minusu.

Doveli su ovog leta veliki broj pojačanja, ali tim je za sada poprilično neugiran. Stigli su u makedonsku prestonicu reprezentativac Holandije Šarlon Kluf zatim Amerikanci Džoš Skot, Džeremaja Mesi, Ksavijer Tejms i Tori Tomas, a stigli su i Hrvat Jure Lalić, srpski košarkaš Uroš Lučić, kao i Makedonci Marko Simonovski i Andrej Cvetkovski.

Sada je njihovim koracima otišao još jedan srpski košarkaš, a društvo pomenutom Lučiću i Đorđu Drenovcu praviće bivši košarkaš kragujevačkog Radničkog Stefan Sinovec.


Ovaj 28-godišnji bek šuter promenio je nekoliko klubova u Jadranskoj ligi, a upravo za MZT iz Skoplja je već nastupao u dva navrata sezonama 2013/14 i 2014/15. Branio je Sinovec i boje Partizana i Solnoka, a minulu sezonu je proveo u redovima slovenačke Krke. U dresu "crno-belih" iz Beograda Sinovec je i osvojio ABA ligu, a sa MZT-om je već imao uspeha, kako je u dva navrata bio prvak Makedonije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 07.10.2016
12:32

Сини један од омиљених играча који је играо у Радничком, можда не и неко знање, али је био ужасно борбен!!!