Bivši kapiten Partizana stiže u Španiju!?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.03.2017.
15:47
Izvor: Sportske.net

Povremeni reprezentativac Srbije i bivši kapiten Partizana Dragan Milosavljević karijeru bi trebalo da nastavi u španskom klubu koji u svojim redovima već ima dvojicu srpskih košarkaša.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Srpski internacionalac Dragan Milosavljević (27, 198 m) mogao bi da napravi iskorak u karijeri pošto se u Španiji uveliko piše o njegovom prelasku u Unikahu iz Malage.

Dobro obavešten izvor, španski "Diariosur", preneo je da su pregovori sa Milosavljevićevim agentima već započeti i da bi bivši kapiten Partizana trebalo da se priključi dvojici sunarodnika u klubu iz Malage.

Radi se o listu koji je u prošlosti imao ekskluzivne informacije kada su pojačanja Unikahe u pitanju i zbog toga čitava priča dobija na težini.

Dragan Milosavljević odrađuje svoju drugu sezonu u ekipi Albe sa kojom je 2015. godine potpisao ugovor na dve godine. To znači da bi Gagi na leto kao slobodan igrač krenuo put Pirinejskog poluostrva što njegovim agentima olakšava posao u dogovaranju novog angažmana.

Pomenuti izvor navodi se Unikaha nalazi u dobroj poziciji, uprkos tome što su za Dragana Milosavljevića interesovanje pokazali i neki drugi klubovi koji imaju bolji finansijski kapacitet.

Sigurno je da će Kruševljanin biti na slatkim mukama jer će moći da odabere sredinu koja mu najviše odgovara ali i klub koji može dobro da ga plati.

Srpski košarkaš u tekućoj sezoni uz Elmedina Kikanovića nosi najveći teret u ekipi Albe. Dragan Milosavljević u Bundesligi beleži prosek od 12.8 poena, 3.2 skoka i 3.7 asistencija. U Evrokupu je na 14 odigranih mečeva u proseku beležio 12.9 poena, 2.7 skokova i 3.6 asistencija.

Podsećamo da za Unikahu već nastupaju Nemanja Nedović i Dejan Musli, a dolaskom Dragana Milosavljevića španski tim bi oformio malu srpsku koloniju u Malagi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke