Bivši centar Partizana završio u Belorusiji

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.07.2016.
17:48
Izvor: Sportske.net

Košarkaš koji se zamerio "Grobarima" zbog načina na koji je napustio klub iz Humske karijeru će nastaviti u klubu iz Belorusije koji će se naredne sezone takmičiti u VTB ligi i kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Beta/Igor Kupljenik/Bobo
Beta/Igor Kupljenik/Bobo

Povezane vesti

Bivši centar KK Partizan Đorđe Gagić (25) pronašao je novi angažman za nastupajuću sezonu. Naredna Gagićeva destinacija biće prestonica Belorusije i klub Cmoki koji nastupa u regionalnoj VTB ligi.

Navijači Partizana dobro se sećaju sezone 2014/2015 i početka februara kada je Đorđe Gagić zatražio raskid ugovora na štetu crno-belih zbog neisplaćenih zarada.

Spekulisalo se tada da se Gagić odlučio za takav postupak jer je dobio ponudu Crvene zvezde Telekom, a sam igrač je svoju odluku obrazložio time što nije imao mesto u startnoj postavi koje mu je Duško Vujošević obećao na početku sezone.

Nakon Partizana Đorđe Gagić je igrao za Gazijantep i Brindisi, a prethodna dva meseca proveo je u Iberostaru sa Tenerifa.

U nastupajućoj sezoni Đorđe Gagić će igrati za Cmoki Minsk koji se takmiči u VTB ligi i kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke