Bivši centar Albe pojačao Mornar pred duel sa Partizanom

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.09.2016.
13:06
Izvor: Sportske.net

Debitnat u regionalnoj košarkaškoj ligi dodatno je pojačao svoj roster tri dana uoči duela sa Partizanom na startu nove sezone.

csmoradea.ro
csmoradea.ro

Povezane vesti

Košarkaški klub Mornar iz Bara u subotu će ugostiti Partizan NIS u okviru prvog kola regionalne lige, a danas je crnogorski klub dodatno pojačao svoj roster.

Novi član KK Mornar u sredu je postao iskusni centar Mladen Pantić (34, 2.10 m) koji je prethodnu sezonu proveo u Rumuniji gde je branio boje Krajove.

U prethodnoj sezoni prosečno je beležio 9.1 poena, 4.6 skokova i 0.5 asistnecija u rumunskom šampionatu, a u Mornaru će nositi dres sa brojem 12.

Radi se o prekaljenom centru koji je iskustvo igranja u ABA ligi stekao braneći boje FMP-a, Igokee, kragujevačkog Radničkog i Hemofarma, dok je u inostranstvu imao prilike da igra za Albu, Dnjepar, Levski, Krivbas...

Sa univerzitetskom reprezentacijom Srbije i Crne Gore Mladen Pantić je osvojio zlatnu medalju 2003. godine u Daeguu pa nema sumnje da će svojim iskustvom i znanjem biti od velike koristi debitantu u ABA ligi.

Priliku da debituje za Mornar iz Bara Mladen Pantić će imati u subotu od 19 časova kada u sportskoj dvorani "Topolica" gostuje beogradski Partizan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Maclean
Wednesday, 28.09.2016
13:15

posle utakmice će biti nikad jači Mornar, Milo dao milione ...

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 29.09.2016
12:54

Prvo kolo je, sto bi bilo iznenadjenje da Mornar pobedi Partizan? Ipak Partizan ima totalno drugaciji roster od prosle godine, a kolko vidim i Mornar je mnogo menjao, tako da na toj utakmici je sve otvoreno.