Birča zna recept za pobedu u Zagrebu - POŽRTVOVANJE!

Autor: Beta Beta
četvrtak 29.12.2016.
12:54
Izvor: Beta

Košarkaš Partizana Stefan Birčević rekao je danas da njegova ekipa mora da bude spremna na agresivnu igru Cibone i da odigra požrtvovano pod oba koša u predstojećoj utakmici u Jadranskoj ligi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Košarkaši Partizana otputovali su danas u Zagreb, gde će u petak od 19 časova igrati protiv Cibone, utakmicu 16. kola Jadranske lige. Crno-beli su u prošlom kolu pobedili MZT sa 91:76, dok je Cibona izgubila od Mornara sa 57:92.

"Cibona je odličan tim i sigurno neće ponoviti igru iz Bara, već će se potruditi da protiv nas pokaže najbolje lice. Moramo biti spremni da na njihovu agresivnu igru odgovorimo na pravi način, koncentrisano i požrtvovano pod oba koša", rekao je Birčević za klupski sajt.

Cibonu je napustio njen najbolji igrač Ante Žižić i prešao u tursku Darušafaku, zbog čega je na sve funkcije u klubu podneo ostavku Aleksandar Petrović.

"Cibona je ostala bez svog MVP igrača i taj prvobitni šok su prošli na gostovanju u prošlom kolu. Očekujemo da utakmica protiv nas bude drugačija, očekujemo njihovu reakciju, pre svih, od njihovih najiskusnijih igrača.

Sigurno žele da poprave utisak, kao i da pokažu da su i bez Žižića vrlo dobar tim, ozbiljan kandidat za jedno od prva četiri mesta",
rekao je trener Partizana Aleksandar Džikić.

Posle 15 kola Partizan ima 12 pobeda i tri poraza, a Cibona 10 pobeda i pet poraza.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke