Birča u neverici: ''Ljudi, nije bio faul!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.11.2016.
13:56
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Jedan od brojnih tragičara u ekipu Partizana tokom sinoćnjeg meča sa Sasarijem u Beogradu tvrdi da nije napravio prekršaj kojim je počeo preokret gostiju u finišu meča.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

S obzirom na neverovatne okolnosti koje su dovele do šokantnog poraza Partizana od Sasarija (87:88, posle produžetka) u sedmom kolu FIBA Lige šampiona, utisci ne mogu tek tako da se slegnu.

Preneli smo ranije danas da se na Tviteru oglasio plejmejker Vilijam Hečer koji je sa linije slobodnih bacanja propustio priliku da produži nadu crno-belima i meč uvede u još jedan produžetak, a njegov saigrač Stefan Birčević je posle svega ljut na sudije koje su mu dosudile petu ličnu grešku u finišu regularnog toka meča.

Po njegovom mišljenju, neopravdano!

On je, naime, u izjavi koju prenose ''Novosti'', podsetio i na sličnu situaciju u utakmici protiv Zadra, kada su arbitri drugačije reagovali.

''Nisam ga zakačio, siguran sam da nije bio faul. Ista je situacija kao sa Baraćem u Zadru kada nisu svirali, a sad u Beogradu jesu.

Žao mi je što se tako desilo, imali smo dobijen meč, sa tim bacanjima smo ih vratili, posle je bilo još dosta čudnih i nesrećnih okolnosti. Pritom smo imali šest razlike na minut do kraja i loptu''
, izjavio je Birčević.

On naglašava da crno-beli sad ne smeju psihološki da padnu, da jpš ima nade za plasman u dalje takmičenje u FIBA Ligi šampiona, uzdajući se u još četiri utakmice na domaćem terenu, iako se uloga domaćina u dosadašnjem delu takmičenja nije pokazala kao bilo kakva prednost za crno-bele.

Prvo su jedva pobedili Zelenu Goru, a onda izgubili i od Šarlroa i od Sasarija. A tek im stižu one najbolje ekipe - Ludvigsburg, Bešiktaš, AEK...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 30.11.2016
15:46

Stvarno je sudija komotno mogao to i da ne svira, a i ta situacija je krivica Andrica koji je zakasnio da probije blokove pa ga je ovaj nesrecnik pokrio.