Birča oduševljen novim Partizanom: ''Kakav tim, kakav trener!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.09.2016.
10:35
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Reprezentativac Srbije i novi košarkaš Partizana Stefan Birčević jedva čeka start nove sezone, uveren u kvalitet crno-belih.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Ostankom Novice Veličkovića u Partizanu, crno-beli su praktično kompletirali ekipu za sledeću sezonu.

Brojna pojačanja su stigla tokom leta u redove crno-belih, a jedno od najvećih je, svakako, i naš reprezentativac Stefan Birčević.

On se ekipi Partizana priključio samo par dana posle povratka sa Olimpijskih igara u Riju, priznaje da oseća i umor i ''teške noge'', ali je uveren da će do početka nove sezone sve doći na svoje mesto.

Crno-beli će na startu ABA lige u prva dva kola gostovati Mornaru, pa skopskom MZT-u, a prvi zvanični meč pred ''Grobarima'' imaće u derbiju trećeg kola, 7. oktobra, kada im u goste dolazi zagrebačka Cibona.

''Ja verujem u ove momke! Kakav tim imamo i trenera Džikića, mislim da ćemo doći sa dve pobede pred naše navijače i utakmicu sa Cibonom u Beogradu'', optimistički poručuje Birčević u izjavi za ''Blic''.

Crno-beli su proteklog vikenda osvojili trijagonal u Trstu, iako im je u sastavu nedostajala nekolicina prvotimaca, što Birčevića uvereva da će navijači tek da vide pravu snagu novog Partizana.

''Imamo Novicu, Kenana, Ratkovicu i Vrapca koji su ostali u Beogradu i radili po specijalnom programu i rehabilitaciji. Eto, sa Robinsonom koji nije igrao trijagonal, ali jeste prvu utakmicu sa Trstom, imamo čitavu petorku koja će se priključiti'', objašnjava Birčević.

Do početka nove sezone, crno-beli će pred svojim navijačima u Hali sportova ''Ranko Žeravica'' odigrati još dve kontrolne utakmice, i to u utorak protiv Antverpena od 20 časova i u istom terminu u petak protiv Lukoila.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markojasic
Thursday, 22.09.2016
03:27

Lesic da je presao jos bio bih prezadovoljan a voleo sam i lapornika, nikolica iz mege ivanovica zagorca brata lucica da nije iskidao na kraju u valensiji pa ga zadrzase sta je tu je nije ni ovako lose nek dodje jos pavlovic makar i zadovoljan sam

avatar
noname
Tuesday, 20.09.2016
11:01

samo da nas zaobidju povrede, ovo je mnogo bolje od ocekivanog u ovakvom okruzenju!

avatar
Monday, 19.09.2016
10:55

Jos samo Varda i pali se masina...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 19.09.2016
13:09

Zasto se sprdas sa nama ako si Grobar?

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 20.09.2016
14:21

Definitivno deluje kao sprdnja, Varda ima 37 godina, a to ne dolazi u obzir...

avatar
Tuesday, 20.09.2016
12:10

Ne sprdam se, zasto bi se sprdao, fali nam jedan preuskusan centar da budemo kompletni. O Vardi se dugo pricalo i mislim da bi on bio najbolje resenje

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 19.09.2016
19:21
avatar
bojanb
Monday, 19.09.2016
19:09

Kakav Grobar,to je crvena peta kolona

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 19.09.2016
10:37

Ocekujemo jos Vajta (Metalac se izgleda nece ugasiti) i pojacanje na poziciji crnca:-D Bilo bi odlicno kad bi dosao i Pavlovic, ali koliko je i to sada realno?