Bilo nekad - Luka šuter i Reba bucko

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.02.2016.
17:28
Izvor: Sportske.net

Kapiten KK Crvena zvezda Telekom Luka Mitrović prisetio se vremena kada je u mlađim kategorijama Hemofarma igrao protiv sadašnjeg saigrača Nikole Rebića.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

U danu kada aktuelni šampion Srbije dočekuje Cedevitu u okviru poslednjeg kola prve runde takmičenja u TOP 16 fazi Evrolige, kapiten crveno-belih Luka Mitrović vratio nas je u ne tako davnu prošlost.

Krilni centar Crvene zvezde Telekom podelio je na "Tviteru" arhivsku fotografiju iz vremena kada je kao junior nosio dres vršačkog Hemofarma.

Na slici se vidi kako Luka Mitrović izbacuje loptu ka košu, a teško da bi bilo ko mogao da zaključi ko je dečak sa brojem 11 u dresu FMP-a da nam Zvezdin kapiten to nije otkrio.

"Kad sam bio šuter, a mali bucko Nikola Rebić nemo posmatrao sa strane" napisao je Luka Mitrović.

Očekivano, fotografija je izazvala reakciju pa je tako Markus Vilijams postavio emotikone sa suzama, dok je Nikola Rebić poručio da je u to vreme Luka Mitrović imao skok šut kao Nemanja Dangubić.

Luka Mitrović je ponikao u novosadskom Kadetu ali se 2009. godine preselio u Vršac gde je neko vreme nastupao za juniorski sastav. Prvi profesionalni ugovor kapiten Crvene zvezde Telekom potpisao je u sezoni 2010-2011.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke