Bilan: "Zvezda protivnik za respekt"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 04.01.2016.
10:35
Izvor: Sportske.net

Centar košarkaškog kluba Cedevita i najbolji igrač ABA lige u dosadašnjem toku sezone Miro Bilan tvrdi da Crvena zvezda Telekom zaslužuje maksimalan respekt.

aba-liga.com/Cedevita/Marin Sušić
aba-liga.com/Cedevita/Marin Sušić

Povezane vesti

Košarkaši Cedevite večeras od 18 časova gostuju Crvenoj zvezdi Telekom u okviru 18. kola regionalne košarkaške lige. Biće to okršaj dva učesnika TOP 16 faze Evrolige koji su mesto u elitnom takmičenju obezbedili plasmanom u finale prošlosezonskog plej-ofa ABA lige.

Cedevita trenutno ima pobedu više u odnosu na crveno-bele, a treba uzeti u obzir to da su Zagrepčani u prvom susretu slavili rezultatom 74:72.

"Čeka nas najveći derbi ABA lige jer igraju prošlogodišnji finalisti tog takmičenja. Zvezda je protivnik za svaki respekt. Igraju stvarno dobro i u Evropi protiv velikih klubova, a i u ABA ligi. Imaju odlične igrače" kaže Miro Bilan.

Najbolji pojedinac regionalnog šampionata tvrdi da bi Cedevita trebalo da iskoristi to što je Zvezda menjala roster tokom prvog dela sezone.

"Dosta su menjali roster od početka sezone, još traže neku savršenu hemiju i mi to treba da iskoristimo. Znamo kako oni igraju. Igraju fizički jaku obranu, ali imamo i mi svoje adute. Dobro ćemo se pripremiti taktički i ako odigramo na granici naših mogućnosti mislim da imamo dobre šanse za pobedu" kazao je Bilan.

Derbi susret 18. kola regionalne košarkaške lige između Crvene zvezde Telekom i Cedevite zakazan je za 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fc Partizan/fc Inter
Monday, 04.01.2016
14:50

Ovom mora da su u rodbini voleli Ac Milan :-) zipa im prezimena.