Bilan ima zamerke na suđenje, baš kao i Cirbes

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 15.03.2016.
22:56
Izvor: Sportske.net

Setimo se kakve su priče bile na dva dana pre početka meča, u upravi Crvene zvezde su bili ljuti zbog delegiranja sudije Javora. Sada druga priča nakon utakmice.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras savladala Cedevitu sa 97:88 u prvoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige i tako je povela sa 1:0 u seriji.

Nakon utakmice različita lica, a u Cedeviti su bili veoma nezadovoljni, posebno suđenjem. Naravno, ko gubi ima pravo da se ljuti, takav je bio Miro Bilan nakon ovog meča, udarna igla Cedevite ove sezone.

"Mislim da je trebalo da pobedimo tokom 40 minuta utakmice, ali u jednom važnom periodu nismo se snašli na njihovu izuzetnu agresivnost i na skok igru i tu je trebalo da budu drugačije neke stvari, trebalo je da budemo čvršći. Ali, nije sve bilo ni do nas. Da smo uhvatili neke važne lopte mislim da bismo pobedili."

Onda je govorio i o suđenju, tačnije o tome kako je Zvezdi dopuštano da gura u skoku.

"Pred kraj utakmice ostali smo bez snage, nismo više bili čvrsti. Oni su bili dosta čvrsti i malo im je bilo puštano da guraju u skoku, što su dobro iskoristili
", rekao je Miro Bilan nakon utakmice.

Sa druge strane, suđenje je komentarisao i Maik Cirbes.

"Uspeo sam da se vratim posle tri rana faula, jedan ili dva su bila glupa, jedan nije ni postojao, ali i sudije su samo ljudi. Bilo mi je teško, jer sam vrlo emotivan i trudio sam se da dajem saigračima energiju sa klupe. Srećno smo pogodili neke šuteve, bili smo agresivni i više smo hteli pobedu od njih. U ovakvoj utakmici se svaki minut računa i nije bilo šanse da odstupimo, samo morate da igrate čvrsto, posebno u odbrani", istakao je centar srpske ekipe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 16.03.2016
11:18

Guranje ....To je jedini nacin da zaustavis fizicki snaznijeg od sebe , nzm zasto to onda pominje Bilan . Meni je simpaticnija recenica komentatora : ''Faul Jovica koji je bio odgurnut s ledja od strane Pulena?!''

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 16.03.2016
09:42

Dečki se sad ljute i plaču kad izgube kao i naše komšije.

avatar
12Thierry14Henry
Wednesday, 16.03.2016
07:37

Dankesen Cirbic!