Beznadežni Siksersi, preokreti u Majamiju i Oklahomi

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 14.12.2015.
08:08
Izvor: Sportske.net

Hit i Tander jurili rezultat i uspeli da stignu do pobeda.

BETA/AP Photo/Brandon Wade
BETA/AP Photo/Brandon Wade

Povezane vesti

Majami je jurio rezultat čitavu utakmicu. Gubili su i sa 18 razlike, a prvo vođstvo doneo je Vejd uz svu sreću ovog sveta u finišu. Promašio je, lopta se odbila o obruča i ipak završila u košu. Praktično, to je dotuklo "Grizlije", serija 11:0 posle koje se domaćin ipak radovao.

Kris Boš je predvodio Hit sa 22 poena, Džerald Grin koji je u završnici pogađao bacanja je dodao 16, na drugoj strani, kod "Grizlija", Mat Barns je uz 13 poena, imao isto toliko skokova, dok je Džef Grin ubacio 26, najviše u sezoni.

I u Oklahomi preokret. Tander je bio na -16 protiv Jute, dokopali su se produžetka i pobede. U drugom poluvremenu je domaćin igrao agresivnije, topio prednost Džezera, Durant je nakon očajnog prvog dela, u nastavku postiha 29 od ukupno 31 poena. Vestbruk je dodao 25, uz 11 skokova i 5 asistencija, ovo je 9. pobeda u nizu kod kuće za Oklahomu protiv Jute. Niz je započeo pre pet godina.

Kod gostiju, Rodni Hud je ubacio 23, Hejvard 22, Burks poen manje, nije pomoglo, Juta kasni za Oklahomom pet pobeda na Severozapadu.

Prvi meč dana odigrali su Feniks i Minesota, izveštaj možete pročitati ovde.

Feniks - Minesota 108:101
Majami - Memfis 100:97
Toronto - Filadelfija 96:76
Oklahoma - Juta 104:98 pr.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke